- הוסף לסימניות
אולי כאן
support.google.com
ניסיתי והגעתי רק לאפשרות של כתיבת שאלה, את זה כבר עשיתי לפני כמה ימים ולא קיבלתי מענה.@הבת של הקב"ה
מענין אם קבלת עזרה, תעדכני
שירות לקוחות של גוגל גרוע במיוחד. אחרי נסיונות רבים לקבל שירות, הרמתי ידייםניסיתי והגעתי רק לאפשרות של כתיבת שאלה, את זה כבר עשיתי לפני כמה ימים ולא קיבלתי מענה.
אני מחפשת סוג של אולי אפשרות לתקשר איתם בצ'אט או במשהו כזה
עשירה בידעשירות לקוחות של גוגל גרוע במיוחד. אחרי נסיונות רבים לקבל שירות, הרמתי ידיים![]()
חד משמעיתנדמה לי שזה יתרון שיש בווצאפ שלך על פני ווצאפ רגיל
נכון?
למנויים יש אפשרות להתכתבת בצאט ב'עזרה'ניסיתי והגעתי רק לאפשרות של כתיבת שאלה, את זה כבר עשיתי לפני כמה ימים ולא קיבלתי מענה.
אני מחפשת סוג של אולי אפשרות לתקשר איתם בצ'אט או במשהו כזה
אני לא כותבת מידיעהמי שלא מנוי איך הוא יכול לתקשר איתם בצורה הכי פשוטה? יש כזאת דרך?
גם למי שמנוי היא לא מחפשת לתת שירותאני לא כותבת מידיעה
אבל על פניו לא נראה שגוגל מחפשת עבוה לתת שירות למי שלא מנוי
אבל אולי אני טועה
והצפרדע עזר לך פעם במשהו?גם למי שמנוי היא לא מחפשת לתת שירות
הצ'אט הזה לא מי יודע מה יעיל...
אממה שאין לי אופציה חילופית טובה אחרת אז אני בולעת את צפרדע השירות![]()
דווקא אני כתבתי להם כבר כמה פעמים במייל וקיבלתי עזרה די מהירה...!!שירות לקוחות של גוגל גרוע במיוחד. אחרי נסיונות רבים לקבל שירות, הרמתי ידיים![]()
באיזה כתובת מייל? ועל איזה נושאים?דווקא אני כתבתי להם כבר כמה פעמים במייל וקיבלתי עזרה די מהירה...!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //