עזרה במילוי טופס תאום מס (116)

• הוסף לסימניות
אני באמצע למלא טופס 116 לתאום מס לשנת 2013,
האם מישהו יכול להסביר לי מה אני צריכה למלא כאן??

תודה רבה מאוד!!

קבצים מצורפים

• תאום מס.jpg
    KB 103.6 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
למעשה את צריכה למלא רק את הטורים:
1.סוג ההכנסה - אם ממשכורת, כתבי: עבודה
2.פרטי המעביד - השלימי את שם המעביד ואת מספר תיק הניכויים (מופיע לך על התלוש)
3.תקופת ההכנסה - החודשים בהם את עובדת במקום העבודה, לדוגמא: 1-12/2013
4.הכנסה ברוטו - חודשית - סכום המשכורת ברוטו שמופיע לך בתלוש החודשי

כמובן עליך לדרג את ההכנסות מהגבוהה ביותר לנמוכה ביותר.
מהטורים של הכנסה ברוטו שנתית משוערת ומס הכנסה שנוכה עד כה - התעלמי, אין צורך למלאם.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
פקיד שומה המליץ לי לכתוב סכומים גבוהים במעט מאלו המופיעים בתלוש, משום שאישורי מס הכנסה ניתנים במדוייק לפי הסכום שנקבת, ואם יקרה ותחרגי ממנו ואפילו במעט - ינוכה ממך מס ולא תזכי לפטור (לא יודעת אם המס ינוכה מהפער או מהסכום כולו).

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול- לאן שולחים את הטופס המלא והאם צריך את כל התלושים מתחילת השנה?
בקיצור- מה להוסיף לטופס?
תודה

• הוסף לסימניות
תלוש אחד מכל מקום עבודה, משנת 2013
גשי למשרדי פקיד השומה הקרוב לביתך
אין צורך להיות משויכת דוקא לפקיד שומה זה

• הוסף לסימניות
אפשר גם לפקסס ולקבל אישורים בדואר, או לחלופין למלא טופס מקוון (ואז אין צורך לצרף תלושים)

• הוסף לסימניות
לא צריך תלוש מכל מקום עבודה.
חובה להביא תלוש ממקום עבודה הראשון. למקומות עבודה נוספים - לא חייבים להביא תלוש וניתן לרשום סכום ללא הוכחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארבע;985103:
למלא טופס מקוון (ואז אין צורך לצרף תלושים)

ניתן לבצע דרך האינטרנט פעם ראשונה בכל שנת מס. צריך למלא מס' תיק ניכויים של כל מעסיק.

כדאי כפי שציינת לרשום סכום משוער גבוה יותר, אבל לפעמים זה גורם הפוך שתחוייבו כבר באחוז מסוים של מס.

במידה ונוכה מס משכר ביתר, תמיד ניתן להגיש בסוף השנה בקשה להחזר מס.

נכתב ע"י nיה;985134:
לא צריך תלוש מכל מקום עבודה.

כנ"ל חשוב לדעת מס' תיק ניכויים של שני המעסיקים

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארבע;985103:
אפשר גם לפקסס ולקבל אישורים בדואר, או לחלופין למלא טופס מקוון (ואז אין צורך לצרף תלושים)

יש לך אולי מספר פקס?

• הוסף לסימניות
את צריכה לשלוח לסניף המחוזי הקשור לעיר מגוריך. תצטרכי להזין את הנתונים ולחפש בנט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יהודה מילר;985147:
ניתן לבצע דרך האינטרנט פעם ראשונה בכל שנת מס. צריך למלא מס' תיק ניכויים של כל מעסיק.

בהצלחה

אפשר בבקשה לינק למיקום המדויק?
משום מה לא הסתדר לי בשום אופן...
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bhj;985315:
אפשר בבקשה לינק למיקום המדויק?
משום מה לא הסתדר לי בשום אופן...
תודה רבה!

תכנסי רק דרך אקספולרר ולא דרך כרום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nיה;985356:
תכנסתי רק דרך אקספולרר ולא דרך כרום.

בסוף הוא דורש להדפיס, לחתום ולשלוח..

אז מה היתרון באינטרנט?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה