עכשיו בסדר להתקשר?אני יכולה לנסות לעזור...
(לא עובדת בזה רק מילאתי בעבר כמה פעמים)
אם אין כרטיס מעקב הריון תצרפי סיכומי ביקור אחרונים מרופא
או שתשלחי בקשה באתר של הקופ"ח לרופא שישלח לך כרטיס מעקב....
אם את צריכה יותר מזה, את יכולה להתקשר בשמחה מחר 052-7157294
אפשר גם אחרי הלידה למיטב ידיעתי.האם יש אופציה להגיש תביעה על שמירה לחברת הפנסיה לאחר הלידה? מכיוון שהביטוח לאומי לא אישר.
ובכלל לאחר הלידה יש סיכוי בכלל לתבוע משהו?
איך מגישים תביעה והאם בכל חברת פנסיה יש ביטוח לזה?אפשר גם אחרי הלידה למיטב ידיעתי.
אבל זה רק אם השמירה הייתה למשך למעלה מ90 יום.
בכל קרנות הפנסיה יש כיסוי דומה של אובדן כושר עבודה, וניתן להגיש תביעה רק לאחר 90 ימי היעדרות מהעבודה.איך מגישים תביעה והאם בכל חברת פנסיה יש ביטוח לזה?
אין לי סוכן ביטוח אישי.. זה פשוט הפנסיה שעשו לי במקום העבודהבכל קרנות הפנסיה יש כיסוי דומה של אובדן כושר עבודה, וניתן להגיש תביעה רק לאחר 90 ימי היעדרות מהעבודה.
אם יש לך בקרן הפנסיה פרצ'יזה (נכות כפולה), ייתכן שתקבלי תשלום גם על החודש הראשון.
להגשת תביעה ובדיקת הזכאות, הכי קל לפנות לסוכן הביטוח שלך, שילווה אותך בתהליך מול הקרן.
איפה הפנסיה שלך?אין לי סוכן ביטוח אישי.. זה פשוט הפנסיה שעשו לי במקום העבודה
איזה עוד אופציות יש?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים