עזרה במילוי שאלון

• פותח הנושא om
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
חברה שלי עורכת מחקר (עבודה סמינריונית) בנושא שימוש של חרדים באינטרנט לצורכי למידה.
אשמח אם תוכלו לעזור במילוי השאלון שבקישור הנ"ל:
https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dEoxS2NRelRTYk1tRjgzczNyREpnVlE6MQ
(חסרים לה עוד כמה עשרות אנשים... וקשה מאד למצוא באיזור שלה)

תודה ענקית מראש לכל מי שיקדיש את זמנו.

• הוסף לסימניות
יש לה כבר תשובה מכל החסומים שלא יכולים להגיע אפילו לשאלון....

• הוסף לסימניות
אני עם נתיב ודוקא נפתח לי

• הוסף לסימניות
זה נראה מדי מקצועי בשביל "חברה שלי"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;511830:
זה נראה מדי מקצועי בשביל "חברה שלי"
למה?... מסרתי לה את המחמאה;) זה לתואר שני.

תודה רבה לכל מי שמילא עד עתה.
למי שזה חסום ומעוניין למלא - אז אני מעלה את זה גם בקובץ וורד, ואפשר למלא(אפשר לבחור את התשובות עם מרקר) ולשלוח לה במייל - <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה שוב לכולם.

קבצים מצורפים

• שאלון מחקר.doc
    KB 47 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
בכנות אני מצטרף למיכל לגבי ה"חברה" ולא שאני לא מאמין שזו חברה שלך אבל.. תבררי טוב מי שלח אותה עם השאלון הזה וד"ל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל נ;511917:
בכנות אני מצטרף למיכל לגבי ה"חברה" ולא שאני לא מאמין שזו חברה שלך אבל.. תבררי טוב מי שלח אותה עם השאלון הזה וד"ל
כנראה שאתה צודק. אבל מה ההתלהבות מהרמה של השאלון?
כאחת שלמדה איך עושים תחקיר נכון, השאלה האחרונה, למשל, ממש לא מקצועית, היא ארוכה מאד ומעייפת.
לא שיש לי משהו נגד השאלון, הוא מנוסח יפה והכל, אבל אל תיסחפו...

• הוסף לסימניות
שאלון אוביקטיבי לא אמור לתת כאופציות: רימון, אתרוג, אחרים. זה מריח לא טוב.
גם הניסוחים האחרים של השאלון מובילים למקומות מסוימים מאד.

• הוסף לסימניות
לא התכוונתי כלל למקצוענות או לרמה של השאלון
אלא ברגע שמישהו שואל חרדים בשאלון ש"מיועד" להם האם הם מעריכים את קריאת הרבנים נגד האינטרנט משהו פה ממש לא מריח לי טוב או חוסר טקט או קריאת תיגר או חברת אינטרנט ששולחת "חברה" שתבקש מחברה לגשש מה קורה אצלנו . בכל אופן אם נסחפתי קבלו את התנצלותי ובעיקר הדברים לא מיועדים חלילה למשתתפת הפורום שהעלתה את השאלון כי ברור לי שמבחינתה היא עשתה את זה בתום לב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל נ;511943:
לא התכוונתי כלל למקצוענות או לרמה של השאלון
אלא ברגע שמישהו שואל חרדים בשאלון ש"מיועד" להם האם הם מעריכים את קריאת הרבנים נגד האינטרנט משהו פה ממש לא מריח לי טוב או חוסר טקט או קריאת תיגר או חברת אינטרנט ששולחת "חברה" שתבקש מחברה לגשש מה קורה אצלנו . בכל אופן אם נסחפתי קבלו את התנצלותי ובעיקר הדברים לא מיועדים חלילה למשתתפת הפורום שהעלתה את השאלון כי ברור לי שמבחינתה היא עשתה את זה בתום לב
אתה כ"כ צודק, נורא הפריע לי השילוב הצורם של הרבנים, חשבתי שזה רק לי. ואני שמחה לשמוע שיש עוד שחושבים כך

• הוסף לסימניות
מטרת המחקר היא לבדוק מהי מידת שימוש החרדים באינטרנט מסונן ללמידה ביחס לקריאת הרבנים נגד האינטרנט.
מקור המחקר לא הגיע מחברת אינטרנט כלשהי, והוא נוצר מתוך ענין של הכותבת - מורה למחשבים בבית ספר שחולש על כמה מגזרים.

תודה רבה לכל מי שמילא - ביממה האחרונה נוספו לה מעל ל20 שאלונים.
אפשר עדיין למלא, היא עוד לא השלימה את המכסה.

• הוסף לסימניות
מתוך השאלון:
כלל לא
יתכן
במידה מסוימת
במידה רבה מאוד
אנו בטוחים ששימוש באינטרנט יעזור לילדינו להתקדם בלימודים
¡
¡
¡
¡
אנו חושבים שמוסד חינוך צריך להפעיל אתר בית הספר פעיל
¡
¡
¡
¡
אנו מעריכים את הרבנים שהתירו שימוש באינטרנט מסונן
¡
¡
¡
¡
לדעתנו, אתר בית ספרי מביא לעליה בהישגי התלמידים
¡
¡
¡
¡
השימוש באינטרנט לא עשוי להשפיע על הישגי ילדינו
¡
¡
¡
¡
לאור קריאת הרבנים צמצמנו את מידת השימוש של ילדינו באינטרנט
¡
¡
¡
¡
לדעתנו אין לרבנים לקבוע לגבי שימוש באינטרנט
¡
¡
¡
¡
לדעתנו, אי ציות לרבנים בנושא האינטרנט פוגע בחינוך הילדים
¡
¡
¡
¡
שימוש באינטרנט עשוי לעכב את התקדמות ילדינו בלימודים
¡
¡
¡
¡
אנו מעריכים את קריאת הרבנים נגד האינטרנט
¡
¡
¡
¡

יש כאן חוסר הבנה בסיסי של הציבור החרדי.
כשאני מקימת את דברי הרבנים - אין זה מפני שאני מעריכה את דבריהם. הם פשוט מוסרי התורה.
כשאינני מקימת - אין זה מפני שיש לי בעיות בהערכת דבריהם. זה מפני שאני לא עומדת בנסיון.

• הוסף לסימניות
מרק,
נראה לי שלחלק מהציבור החרדי, אם ככה, יש חוסר הבנה בסיסי של העקרונות הנ"ל...

בכל מקרה, תסכימי איתי שמי שלא מבין את ההגיון שבקריאת הרבנים, גם קשה לו יותר לעמוד בניסיון. ואילו ככל שאדם "מעריך" יותר את הרבנים, יש יותר סיכוי שיעמוד בניסיון ויישמע לקריאתם.

אני חשבתי בהתחלה שהתכוונת לחוסר הבנה בציבור החרדי, בגלל השאלות על שימוש באינטרנט לילדים בבית חרדי. סליחה על הבורות, אבל לא ידעתי שקיים דבר כזה בכלל.

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה מטרת השאלון,
אבל הוא ממש לא מנוסח אי איאי כך שהוא שלדעתי הוא ממש מפספס.
חוץ מהבורות שהוא מפגין ביחס לחרדים, אני דנה לכף זכות שהוא לא היה ממש מיועד לחרדים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה