דרוש מידע עזרה במימוש זכויות

• הוסף לסימניות
לא רשמי.
למעשה רפואה ציבורית יותר ויותר נאמנת אצלם.
צריך להתאמץ להגיע לבט"ל עם חוות דעת מהרפואה הציבורית.
אני מסכים שרפואה ציבורית נתפסת כיותר אמינה
אבל מאידך ברפואה ציבורית הרופאים פעמים רבות ממש מקמצים במילים
וכותבים בקצרה ולא ברור

כמובן שיש הבדל גדול מאוד מי הרופא שכותב את המכתב, ועד כמה הוא כתוב מקצועית

• הוסף לסימניות
אני הייתי מגיש עירעור
הם לא רומזים, הם אמרו את זה מפורשות, וגם כתבו את זה במכתב, לעשות "אבחון בשירותי הבריאות הציבורית".
זה היה גם השאלה הראשונה והאחרונה בועדה "למה לא עשיתם דרך קופת חולים?"

הבעיה שלנו שקופת חולים מתעקשת לא לאשר אבחון חדש, גם אחרי לחצים מרובים שנסינו להפעיל.
כרגע עזבנו את קופ"ח כללית, ועברנו לקופה אחרת, רק בגלל זה, שמה הבטיחו לנו כן לאשר, אבל גם בקופ"ח החדש זה ביוקרטיה מתישה, ושנה של המתנה בתור.

וכאן נכנסת השאלה שפתחנו את האשכול:
עשינו את כל הדרך בלי לשלם על מימוש זכויות, (ייתכן שזה היה טעות, אבל זה כבר נושא לדיון אחר)
בתקופה האחרונה התמקדנו בלהשיג אבחונים חדשים בקופת חולים, שרפנו על זה חצי שנה, בינתיים ללא תוצאות.
מימוש זכויות לא יעזור לנו בקידום מול קופת חולים.
רצינו שאיש מקצוע שמבין בתחום יעבור על החומרים, ויגיד לנו האם כדאי לנו להמשיך להשקיע בלהשיג אבחונים בקופה, או שנוותר, ונפנה לביה"ד לעבודה ולא לבזבז זמן ברדיפה אחרי קופות החולים.

וכפי שכתבתי בתחילת האשכול:
אתם כבר אחרי וועדת ערער? או רק אחרי דחייה של הוועדה בדרג ראשון? כי אם זה אחרי וועדת ערער יש לכם רק 60 יום (מתאריך שליחת המכתב) לפנות לעירעור בבית הדין לעבודה

• תודה
Reactions: shs
  • הוסף לסימניות
אני הייתי מגיש עירעור

אתם כבר אחרי וועדת ערער? או רק אחרי דחייה של הוועדה בדרג ראשון? כי אם זה אחרי וועדת ערער יש לכם רק 60 יום (מתאריך שליחת המכתב) לפנות לעירעור בבית הדין לעבודה
היה רק ועדה אחת, לא נתנו לנו אפשרות לועדת ערעור, אולי בגלל שקיבלנו את התשובה ואת הפרוטוקול כמעט שנה אחרי.

• הוסף לסימניות
הם לא רומזים, הם אמרו את זה מפורשות, וגם כתבו את זה במכתב, לעשות "אבחון בשירותי הבריאות הציבורית".
זה היה גם השאלה הראשונה והאחרונה בועדה "למה לא עשיתם דרך קופת חולים?"

הבעיה שלנו שקופת חולים מתעקשת לא לאשר אבחון חדש, גם אחרי לחצים מרובים שנסינו להפעיל.
כרגע עזבנו את קופ"ח כללית, ועברנו לקופה אחרת, רק בגלל זה, שמה הבטיחו לנו כן לאשר, אבל גם בקופ"ח החדש זה ביוקרטיה מתישה, ושנה של המתנה בתור.

וכאן נכנסת השאלה שפתחנו את האשכול:
עשינו את כל הדרך בלי לשלם על מימוש זכויות, (ייתכן שזה היה טעות, אבל זה כבר נושא לדיון אחר)
בתקופה האחרונה התמקדנו בלהשיג אבחונים חדשים בקופת חולים, שרפנו על זה חצי שנה, בינתיים ללא תוצאות.
מימוש זכויות לא יעזור לנו בקידום מול קופת חולים.
רצינו שאיש מקצוע שמבין בתחום יעבור על החומרים, ויגיד לנו האם כדאי לנו להמשיך להשקיע בלהשיג אבחונים בקופה, או שנוותר, ונפנה לביה"ד לעבודה ולא לבזבז זמן ברדיפה אחרי קופות החולים.

וכפי שכתבתי בתחילת האשכול:
זה לא סותר בכלל
אם יש לכם אפשרות להשיג אבחון ציבורי כעת זה וודאי דרך המלך גם אם זה ייקח זמן!!
ונכון אני לא רואה איך חברת מימוש כזאת או אחרת תוכל לעזור לכם בזה!
במקביל אולי (בהסתייגות רבה) אפשר לנסות דרכים אחרות אבל בלי ספק הכי טוב להשיג אבחון מחודש
גם לא "נשרפתם" בביטו"ל ואם תגישו אבחון מקובל סביר שתאושרו

• הוסף לסימניות
היה רק ועדה אחת, לא נתנו לנו אפשרות לועדת ערעור, אולי בגלל שקיבלנו את התשובה ואת הפרוטוקול כמעט שנה אחרי.
זה לא הליך תקין הם אמורים לשלוח לכם את החלטה ואז יש לכם אפשרות לערער פנימית ואם גם העירעור נדחה אז יש אפשרות לפנות לביה"ד אבל רק על דברים טכניים (לא מתערבים בעניין ההחלטה) לכן אם עוד לא עברו 60 ים מקבלת המכתב הייתי פונה לביה"ד יש לכם אחלה עילה על הליך לא תקין (אפשר לפנות ליעוץ המשפטי במשרד המשפטים לפעמים הם נותנים יצוג של עו"ד בחינם)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....