ניק שמבקר לפעמים פה.בעקבות הפירסומים על מימוש זכויות חיפשתי בפרוג משהו וזה האשכול היחיד שמצאתי.עניתי לפות״ש על השאלה.זהומה גורם לניק רדום להתעורר ולהקפיץ אשכול בן כמעט חודשיים?
אז למה הוא לא עשה את זה לבד?אני מסכים עם מי שכתב שהייתי מקבל את אותו דבר גם בלעדיהם...
אני פשוט המום, הם לא עושים שום דבר!!! רק מקבלים כסף!!!
אני ממש לא מצליח להבין, אולי היה כאן משהו שאני לא הצלחתי להבין שבלעדיו לא הייתי מצליח לבד?
תמוה.
כנראה מאותה סיבה שאני לא עשיתי לבד - חוסר ידיעה ונסיון.אז למה הוא לא עשה את זה לבד?
די הדיוטי
אם זה בא מזה, או שיש רופא שמצהיר שזה בא מהסוכרת - כן. אם לא זה יהיה קשה...מישהו יודע אם מס' גבוה מאד בעין אחת יכול להגדיל קיצבה לילד עם סכרת?
בילד אני לא חושב לצערי שתהיה משמעות לעין אחתאם זה בא מזה, או שיש רופא שמצהיר שזה בא מהסוכרת - כן. אם לא זה יהיה קשה...
זה לא נכון.דבר ראשון תנסו לבד, אם אתם זכאיים לא תהייה בעיה
מי שזכאי- לא עושים לא בעיות
מי שרק רוצה כסף - שילך לעבוד
לצערי במקרים רבים דווקא הזכאים האמיתים מתקשים מאוד לקבל.בלי להיכנס לגופו של חברה...
זה לא נכון.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים