עזרה במיקום ועיצוב תקרת גבס

• הוסף לסימניות
צריכה את עזרתכם/ן-
אני מתכננת בדירה הנמכות גבס, הסלון מעט מורכב, החלק הסופי שלו הוא גג נפתח לסוכה, עוד לא סופי איזה סוג.
מתוכננות מדרגות עתידיות לאורך רוב הסלון (המיקום שלהן מופיע בשרטוט) והסלון הוא לא מלבני לחלוטין.
הכיוון שהלקוחות בחרו הוא הנמכה מלבנית במרכז משולבת בגופים שקועים, כשכל הצדדים הם בגובה מלא.
בצד ימין יש הנמכה של 30-35 ס"מ לשרשורי של המזגן.
אני לא מצליחה להגיע למיקום, גודל וצורה שייראו לי טוב ונכון בעין, ניהיה לי בלאגן...
צריכה עזרה גם בצורת הסגירה של צינורות המיזוג וגם של המרכזי
לכידה.PNG

• הוסף לסימניות
הי,
לעניות דעתי-
קודם כל הייתי הופכת את המלבן ב90 מעלות כי ככה הוא לא ממורכז לשום כיוון, נראה תקוע
שנית, תחשבי על כיוון שהמלבן המונמך יהיה צף עם תאורה נסתרת בהיקפו
בנוסף לכך הייתי נותנת אזכור נוסף לתאורה עם הנמכה באזור הספות.
לא הבנתי מה את צריכה עם המזגן, תסבירי את עצמך ואנסה לעזור לך. (מגיע לך!)

• הוסף לסימניות
בדרך כלל הנמכה צריכה להתייחס להיקף החלל, או לאלמנט מרכזי בחלל - כדי שזה לא יראה תלוש.

במקרה שלך אי אפשר להתייחס לקונטור החלל בגלל המדרגות העתידיות, אלא אם כן כן תתחשבי במיקום המדרגות, אבל בינתיים זה לא יראה משהו...
ההנמכה בעיני לא חייבת בכלל להיות מלבנית, אלא יותר להיות מותאמת לצורת החלל.

אישית, במקרה כזה הייתי הולכת בכלל לכיוון אחר - ויוצרת משהו מעניין מעל לשולחן, עם משחקי התאורה - זה בעצם ישמש כמו סוג של גוף תאורה שיצרת לבד מגבס ותאורה.
אבל אז תצטרכי למצוא פתרון לתאורה כללית בשאר חלל הסלון.

הסימון הירוק הוא מה שהייתי עושה לולי היו מדרגות עתידיות,
והכחול - מה שהייתי שוקלת במקרה הזה.

לגבי סגירת המיזוג - אנילחלוטין הייתי מוותר על המדרגה בסגירה, וממשיכה בקו ישר עם הקיר שמפריד בין הסלון לחלל שלידו (מטבח?)

בהצלחה
לכידה.PNG

• הוסף לסימניות
השאלה אם הגבס חייב להשאר בצורה הנדסית כל שהיא,
אולי יתכן להתאים למקום כאין גל מונמך מכניסת הסלון באלכסון שיכיל גם את מערכת המיזוג (אולי ב2 גבהים)
ואותו גל ג"כ באזור הספות
מה שיוצא שאזור המדרגות מורחק ומנותק מדוגמת הגבס.

• הוסף לסימניות
@revrut
אולי תעלי את הקונטור של הקירות DWG- יהיה קל יותר להגיב
בכללי -הייתי הולכת על משהו פחות רחב מהמלבן יותר בקטע של פסי אור לאורך או לרוחב הסלון אפשר א-סימטרי שיורד גם לקיר
או אפשרות של T שהרגל מגיעה מעל השולחן המרכזי

קבצים מצורפים

• מיוחדים.gif
    מיוחדים.gif
    KB 72.6 · צפיות: 264
  • תאורה נסתרת.gif
    תאורה נסתרת.gif
    KB 66.2 · צפיות: 279
  • הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבות!
דבר ראשון החלטתי לרדת מההתחשבות העתידית במדרגות, יתכן שבכל מקרה כשייבנו המדרגות התקרה תוחלף, אז בכל מקרה הגבס יהרס, כך שחלק משמעותי מהמורכבות של הסלון נפתר.

שירה- המלבן אכן צף עם תאורה נסתרת
שיפי- מה התכוונת בהנמכה של המיזוג? להמשיך אותה בקו של הסלון- מטבח? מה שבעצם ממלבן את הסלון מבחינת התקרה, אהבתי את הרעיון של הנמכה מעוצבת יותר מעל השולחן
ביתילי- כנ"ל רעיון יפה! צריכה לבדוק מול הלקוחה אם אוהבת את הכיוון, רק לא ניתן לחזור עליו באזור הספות כי שם יש גג נפתח לסוכה.
GBG- אם משתמשים ברעיון היפה של פסים- זה מצריך הנמכה כללית של כל התקרה ובה לשלב פסי תאורה, הבנתי נכון?

איך מעלים תכנית DWG? הוא לא נותן להעלות קבצים בסיומת כזו...

• הוסף לסימניות
אם משתמשים ברעיון היפה של פסים- זה מצריך הנמכה כללית של כל התקרה ובה לשלב פסי תאורה, הבנתי נכון?
אפשר אבל לא מחייב , את יכולה ללכת על הנמכה כמו תעלה במרכז של פס-למשל ברוחב 150 -200 ובתוכו לשלב, או להנמיך רק קטע מסוים בין קירות -לדוגמא -להנמיך את כל הקטע הצפוני עד לקו הספריה ולשלב בו פסי רוחב

• הוסף לסימניות
מה אומרות על כיוון כזה?
הוא מסתדר גם עם מיקום המדרגות העתידי, הראיתי את הכיוון בהדמיה בסיסית,
חשבתי אולי לעשות כל זרוע בגובה אחר/ לשחק ב-2 גבהים, לאורך הזרועות יהיה פרופיל תאורה ובשתיים מהן יעבור שרשור המזגן, עדיין לא אוהבת את הצד הימני ממנו יוצאות הזרועות
לכידה.PNG
סלון וגבס.PNG

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לאן אמורה הספריה לעבור אחרי המדרגות?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם כל הבעיה היא התעלות של המזגן, הייתי מציעה לך לעבור דרך החדר מעל הארון, ומשם דרך המטבח - לעשות הנמכה קטנה מעל פינת האוכל. ואז תוכלי לחזור לרעיון המקורי של פלטת גבס מרחפת רק מעל שולחן הסלון.

• הוסף לסימניות
יש משהו מאד מיוחד באפשרות השניה שהעלית, לא עוד פעם תקרה צפה וכד'. אני אישית יותר אוהבת את הכיוון הזה. מה אומרים הלקוחות? גם נתת תשובות יפות למיזוג, למרות שלא הקפת את כל הסלון יש לך מענה לכל החלל. אם התחברת לרעיון של gbg לשילוב של פסים בקיר(גם אני תכננתי דבר כזה באחד הסלונים וזה יוצא מאד מאד מיוחד) אז באפשרות הזו את יכולה לשלב סוג כזה של עיצוב.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יש משהו מאד מיוחד באפשרות השניה שהעלית, לא עוד פעם תקרה צפה וכד'. אני אישית יותר אוהבת את הכיוון הזה. מה אומרים הלקוחות? גם נתת תשובות יפות למיזוג, למרות שלא הקפת את כל הסלון יש לך מענה לכל החלל. אם התחברת לרעיון של gbg לשילוב של פסים בקיר(גם אני תכננתי דבר כזה באחד הסלונים וזה יוצא מאד מאד מיוחד) אז באפשרות הזו את יכולה לשלב סוג כזה של עיצוב.
בהצלחה.
תודה!
הלקוחות לא התחברו לכיוון, רוצים משהו חלק יותר...

• הוסף לסימניות
:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה