עזרה במיקום ריהוט בחדר שינה

• הוסף לסימניות
חדר שינה שגאון עיצב אותו....
אשמח לקבל עיצה ותושיה במיקום הריהוט בצורה הנוחה והפרקטית ביותר.
חשוב שתהיה גישה לחלון.
תודה רבה רבה

קבצים מצורפים

• חדר שינה.jpg
    חדר שינה.jpg
    KB 458 · צפיות: 350
  • חדר שינה2.jpg
    חדר שינה2.jpg
    KB 454.2 · צפיות: 359
  • הוסף לסימניות
על הקיר השמאלי

• הוסף לסימניות
תעלי מידות כלליות של החדר, ומה את רוצה להכניס בו.
כך יש יותר אפשרות לעזור.

• הוסף לסימניות
.

קבצים מצורפים

• חדר שינה3.jpg
    חדר שינה3.jpg
    KB 457.7 · צפיות: 304
  • הוסף לסימניות
תשמעי, באמת גאון מי שתכנן אותו. אין אפשרות להזיז את דלת הכניסה לחדר למקום אחר, נגיד ליד יחידת ההורים? נראה לי זה יפתור לך הרבה...
או לגנוב עוד קצת שטח ע"מ ליישר את הקיר העקום?

• הוסף לסימניות
נראה לי הפתרון הכי מוצלח הוא לשים את המיטות כך שהראש מיטה על הקיר של של ה 2.40, ובהנחה שאורך המיטות הוא 2.00 נשאר מעבר של 46 ס"מ לכיוון החלון. לאורך הקיר הארוך בהמשך למיטה ממקמים את הארון ואת השידה מתחת לחלון, עדיף לאורך החלון כדי לשבור את תחושת ה'רכבת' שהמיטות והארון יוצרים. בהצלחה

• הוסף לסימניות
מה עם משהו כזה?
upload_2018-2-20_11-37-36.png

• הוסף לסימניות
זה דירה בנויה כבר או משהו בבניה או שיפוץ?

• הוסף לסימניות
אם לא מדובר באנשים גבוהים במיוחד - הייתי שוקלת לעשות מיטות קצרות יותר של 180, או 185 ס''מ. זה לא אידיאלי, אבל לא נראה לי שיש ברירה אחרת בחדר שכזה.

וכמובן שעדיף לשנות את הנתונים החיצוניים כמו מיקום הדלת ש @ציפופו 1 כתבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה