עזרה במנגה: איך משתמשים בשכבת מסכה?

• הוסף לסימניות
חשבתי שזה עובד כמו בפוטושופ, אבל נוכחתי לראות שלא.
מי יודע לעזור?
יש לי מנגה 5.
בתודה מראש!

• הוסף לסימניות
אף אחד?
אני יודעת להשתמש במסכה, אבל רק מה ההבדל בין מנגה לפוטושופ?
אולי לא בוחרים צבע שחור למברשת אלא משהו אחר?
או שזה פשוט באג בתוכנה שלי שהמסכה לא עובדת?

• הוסף לסימניות
אני לא כזה טובה במנגה,
אבל בגדול לא מציירים בשחור כמו פוטושופ, אלא מוחקים במסכה עם המחק את החלקים שרוצים להסתיר

• הוסף לסימניות
זה עובד, מצורף קובץ.

קבצים מצורפים

• Capture.JPG
    KB 76.3 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
לא משתמשת במסכה בכלל (לא בפוטושופ ולא במנגה)
אולי מישהו מוכן להסביר? אשמח להחכים!

• הוסף לסימניות
רונית וליהיא- תודה! עזרתן לי מאד.
גיליתי 2 דרכים:
1. להשתמש במחק על שכבת המסיכה.
2. להשתמש בצבע שקוף על שכבת המסיכה. ( הפוך ממה שמוסבר בקובץ שליהיא צירפה.
אצלי השקוף לא מבטל מסכה אלא יוצר אותה.)

מירי- אני משתמשת במסיכה כדי להסתיר דברים שאני עדיין לא רוצה למחוק. שימושי מאד.
למשל להסתיר את הרקע שמאחורי הדמויות- עדיף מלמחוק, כי אם ארצה להזיז את הדמויות אח"כ אצטרך להשלים את הרקע מחדש. (באיור שחור לבן לדוג', שאז רואים את מה שמאחור, כי אין שכבת צבע.) מקווה שהובנתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה