עזרה במנגה 5

• הוסף לסימניות
שוב. אני עם שאלה.
לנדיבים שביננו...:):):rolleyes:
איך מוסיפים טקסט במנגה 5?
אציין שבמנגה 4 הסתדרתי מעולה עם ה"לונג אובר"
אבל משום מה הוא מייצר לי קוביות במנגה 5.
תודה מראש!:):)

• הוסף לסימניות
תראי דוגמא

• הוסף לסימניות
כאן יש אפשרות הוספת טקסט במנגה 5.
צפה בקובץ המצורף 307421
אבל כידוע - מנגה אינו תומך בטקסט בעברית...
בפעמים הבודדות שעלי להוסיף טקסט לאיורים - אני מכניסה טקסט בפוטושופ, או מקלידה בוורד ושומרת כ PDF ומייבאת למנגה ע"י תחנת ביניים בפוטושופ והמרה ל PSD או JPEG.
(אל תבהלו... ההנהגה הזו שלי מתבססת על מאמר הכתוב (ל'ידעת איפה): יש דרך קצרה שהיא ארוכה, ויש דרך ארוכה שהיא קצרה:)

• הוסף לסימניות
או שאני שם את הטקסט בפוטושופ. או שאני כותב בפוטושופ, הופך לתמונה ומעתיק למנגה, שם אני מוחק את הרקע... עד להידוק הקשרים עם היפנים...

• הוסף לסימניות
אוי ווי
איזו דרך ארוכה
אני כן שמה טקסט במנגה לפעמים, עם הלנג אווור,
למרות שאת הטקסט הסופי אני תמיד מגישה באינדיזיין.
אבל במנגה אני שמה טקסט לפעמים כדי לשמור מקום,

משב -
הריבועים זה בגל הפונט כנראה.
תנסי להחליף לפונטים אחרים בעברית, תראי ישועות.

ובקשר למי שמביא טקסט דרך פוטושופ -
יעקב, לפחות לייצא לקובץ PNG, עם רקע שקוף (להסתיר קודם את שכבת הבייקגראונד) או לשמור PSD
במקום לשמור תמונת JPG ולמחוק במנגה את הרקע

• הוסף לסימניות
אהה ריבועים זה. חשבתי ריבועים מסביב לתיבת טקסט. לא משנה.
אגב קראתי שהיוצרים של התכנה מתכננים באחת מהגרסאות הבאות ליצור את האופציה לכיתוב עברי/ערבי ככה ששווה לחכות, אבל לכו תדעו מתי זה יהיה...

• הוסף לסימניות
משב -
הריבועים זה בגל הפונט כנראה.
תנסי להחליף לפונטים אחרים בעברית, תראי ישועות.
כן
. אבל בחרתי פונט שהאני תמיד משתמשת בו בעברית.
פשוט אין תמיכה.
נראה לי אני נשארת עם המנגה 4. אין על המעלות שלה והפשטות שלה.
תודה לכולם על העזרה מכל הלב!:):):)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה