עזרה במנגה

• פותח הנושא b.m
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני לא מצליחה לפתוח קובץ פתוח בפוטושופ, למרות ששמרתי בסיומת פי אס די.
וכנ"ל להיפך- לא מצליחה לייבא קובץ פוטושופ למנגה.
בינתיים אני סוגרת לג'ייפג... ומאד חבל לי כי לאחרונה אני משתמשת יותר ויותר במנגה (כרגע כבר על סף התמכרות... מי היה מאמין :))
ומדוע אי אפשר להוסיף כיתוב בעברית???
(ברלב- בפעם הבאה אני מזמינה גירסא עברית :mad: )

• הוסף לסימניות
באמת מעצבן שא"א לכתוב בעברית... כל מקרה אני כותב בפוטושופ.. מספיק טוב זה בסה"כ לכתוב.. :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;851319:
באמת מעצבן שא"א לכתוב בעברית... כל מקרה אני כותב בפוטושופ.. מספיק טוב זה בסה"כ לכתוב.. :)

חברה חיים קשים...
אני באמת לא כותבת ,לא בזה ולא בזה;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bekki;851333:
חברה חיים קשים...
אני באמת לא כותבת ,לא בזה ולא בזה;)
עוד מעט תגידי שאת מציירת בוורד :)
יש כאן מישהו שיודע לגבי ייבוא קובץ|?

• הוסף לסימניות
לגבי ייצוא-

קבצים מצורפים

• ייצוא-לפש.jpg
    KB 169.7 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י b.m;851722:
עוד מעט תגידי שאת מציירת בוורד :)
יש כאן מישהו שיודע לגבי ייבוא קובץ|?
הציור שלי רק במוח;)
'אין לי את זה עוד ביידים'

• הוסף לסימניות
אין גרסא עברית למנגה
ויצוא ויבוא אמור לעבוד....אין סיבה שלא
לפעמים קורה כשהקובץ פוטושופ כבד שהמנגה קורס אבל זה בהחלט בקושי קורה

קורה יותר שכאשר היצוא כבד הוא לא מצליח לגמור את התהליך..זה קשור לזכרון הזמין במחשב אם זה קורה תסגרו תוכנות וקבצים פתוחים כמה שיותר תפעילו מחדש ...זה עוזר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה