עזרה במנוע הרינדור של פרימייר

• הוסף לסימניות
התקנתי אתמול את כל ה adobe למיניהם ל cs5.5
פתחתי פרויקט חדש בפרימייר ופתחתי את התיקיה שתמיד השתמשתי בה לקליפים, שהסיומת שלהם היא MTS. אבל יש לי פס צהובה מעל.
למה???????
אם מישהו יוכל לעזור לי, אני מאד!!! אשמח.
די דחוף!!!!
תודה מראש!!!!!!!

• הוסף לסימניות
בסופו של דבר לא נתת לי תשובה לבעיה שלי.
אם תוכלי לכתוב לי בצורה ברורה, זה מאד יעזור לי.
תודה מראש!!!

• הוסף לסימניות
זה לא בעיה. זה בסה"כ צורה של פרימייר להעביר לך מסר שאין לו אפשרות לנגן את זה בזמן אמת.
אין צורך להתייחס לזה, וזה לא מבטא בעיה, את יכולה לערוך כרגיל!

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!!
אני צריכה אבל לרנדר את זה לא?!

• הוסף לסימניות
לא חייבת. אם את רוצה להיות בטוחה במליון אחוז, הכנסי ל
sequence- render entrie work area
והוא ירנדר לך הכול.

• הוסף לסימניות
תודה את זה אני יודעת.
רציתי לחסוך מעצמי את הרינדור הזה.
פשוט אמרו לי שב: cs5.5 לא צריך לרנדר. ואתמול מאד!!!! התאכזבתי לראות שכן.
תודה בכל אופן!!!!

• הוסף לסימניות
את כל מה שיש עליו קו צהוב לא צריך לרנדר, כבר הוצאתי מספר עבודות שלא רינדרתי בהם קו צהוב, והכול היה מעולה!

• הוסף לסימניות
בפרימייר CS5.5, המנוע רינדור עובד ועושה פס צהוב כשלא צריך רינדור, אך כדאי לבדוק שהמנוע עובד אצלך.
תבדקי כאן

קבצים מצורפים

• רינדור.png
    KB 235.3 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;706772:
בפרימייר CS5.5, המנוע רינדור עובד ועושה פס צהוב כשלא צריך רינדור, אך כדאי לבדוק שהמנוע עובד אצלך.
תבדקי כאן

כשלא צריך לרנדר, לעיתים הוא עושה פס צהוב, ולעיתים הוא לא עושה פס בכלל.

• הוסף לסימניות
כשאין פס בכלל זה בלי שימוש במנוע הרינדור.

• הוסף לסימניות
הרינדור לא מודגש אצלי.
מה לעשות?!

• הוסף לסימניות
מה הכרטיס מסך שלך?

• הוסף לסימניות
איפה זה אמור להיות רשום.
חיפשתי ולא מצאתי.

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לענות תשובה?
אני אשמח מאד!!!

• הוסף לסימניות
הכרטיס מסך שלך נתמך בקושי בקושי בקושי במנוע רינדור ויהיה טיפה הבדל אבל צריך לעות כמה דברים בשביל להפעיל את המנוע.
מה הגירסה של הפרימייר שלך במדוייק?

• הוסף לסימניות
.adoboe premiere pro sc5.5.lnk
לזה אתה מתכוון?

• הוסף לסימניות
את צריכה קובץ בשביל לסדר את הבעיה ועזרה טלפונית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה