כללי עזרה במסכות בפוטושופ...

• הוסף לסימניות
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם:

יש לי תמונה (JPG) של מסגרת שחור\לבן. אני מעוניין להפוך אותה למסכה בפוטושופ עבור תמונה אחרת. מישהו יודע להסביר לי איך עושים את זה?

תודה!

• הוסף לסימניות
מקוה שהבנתי אותך נכון: פשוט מאוד. לבחור א"ב ברור של המסגרת. ולמלאות את שכבה חדשה בתוך הא"ב הנ"ל. ואז לייבא את השכבה עם המילוי לקובץ השני. קליק עם MAGIC והחלת מסכה.
וזהו...
מקווה שהובנתי. ואם עדיין לא - פנה במייל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gabizon1;1024878:
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם:

יש לי תמונה (JPG) של מסגרת שחור\לבן. אני מעוניין להפוך אותה למסכה בפוטושופ עבור תמונה אחרת. מישהו יודע להסביר לי איך עושים את זה?

תודה!
נו, באמת, לך אני צריך להסביר ?

תייבא את התמונה לפוטו שופ, צור בחירה על המסגרת, העתק או גזור, החלת מסכה על השכבה הרצויה, לחיצה על חלונית המסכה בשכבות עם ALT, הדבק, וזהו.

• הוסף לסימניות
קונטרול על המידע בערוץ המתאים בתמונה עם המסגרת
יצירת מסיכה מהבחירה באותו מסמך, לאחר פתיחת נעילת השכבה
העברת השכבה + המסיכה למסמך אחר
העברת המסיכה לכל שכבה רצויה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה