התייעצות עזרה במסמך נישואין לאזרחי אירופה

• הוסף לסימניות
אשתי אזרחית אירופאית וישראלית, וכעת אנו צריכים להגיש מסמכי נישואין לממשלה האירופאית.
באחד המסמכים צריך לכתוב את מקום המגורים של לפני ואחרי החתונה.
הבעיה שאנו לא שינינו כתובת אחרי החתונה, כך שאי אפשר לרשום את הכתובת החדשה שלנו כיוון שיראו בתעודות זהות שמקום המגורים הוא שונה.
אפשר אולי לרשום את הכתובת שלי או של אשתי מלפני החתונה אך לכאורה זה יראה מוזר שאנו גרים באותו מקום אחרי החתונה.
אשמח לעזרה בעניין או לכל מי שיש לו מידע בזה.
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
שלום רב,

האמת שאני לא כל כך מבינה , עשינו אזרחות של ארה"ב ואני יודעת שבודקים מסמכים ברמה מטורפת .
וממש לא כדאי לקחת 0 סיכונים לחשדות
אני במקומך הייתי נכנסת לאזור האישי ממשלתי מעדכנת כתובת ואחרי מספר ימים אפשר להוציא את הספח ת.ז. עם הכתובת המדויקת ולתת את המסמך הנכון לשגרירות .

בהצלחה

• הוסף לסימניות
זה קביל כמו כל ספח?
כאילו אפשר לשים את זה בנרתיק של התעודת זהות וכו'.? לא זמני?

• הוסף לסימניות
זה יחסית חדש.
אני משתמשת עם זה לכל דבר .
אם השגרירות מבקשים מסמכים מקורים לא יודעת מה יגידו לך, לא חושבת שזה בעיה אבל לא בטוחה.
במידה ואתה רוצה להיות מאה אחוז במשרד הפנים זה תור מהיר...

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה