עזרה עזרה במערכת ימות המשיח

• הוסף לסימניות
יש לי מערכת של ימות המשיח ואני רוצה לעשות צינתוק חינמי לרשימת תפוצה שלי יש אפשרות לעשות את זה שאני מכניסה את השמות למערכת ולא כל מאזין מאשר את עצמו (זה קו של לימוד שכל מאזין משלם כסף כדי להקשיב לתוכן כך שאין פה צינתוק ספאם )

• הוסף לסימניות
כן באתר שלהם אתה נכנס לניהול המערכת שלך מקיש את מספר המערכת ואת הקוד ואז שיגור הודעות ואז רשימת התפוצה ומוסיף איזה מספרים שאתה רוצה

• הוסף לסימניות
כן באתר שלהם אתה נכנס לניהול המערכת שלך מקיש את מספר המערכת ואת הקוד ואז שיגור הודעות ואז רשימת התפוצה ומוסיף איזה מספרים שאתה רוצה
אבל זה עולה יחידות לא ?

• הוסף לסימניות
יש לי מערכת של ימות המשיח ואני רוצה לעשות צינתוק חינמי לרשימת תפוצה שלי יש אפשרות לעשות את זה שאני מכניסה את השמות למערכת ולא כל מאזין מאשר את עצמו (זה קו של לימוד שכל מאזין משלם כסף כדי להקשיב לתוכן כך שאין פה צינתוק ספאם )
צינתוקים חינמיים אין אפשרות להוספת המספרים- המאזין עצמו חייב להוסיף את עצמו לאישור קבלת צינתוקים

• הוסף לסימניות
מנסיון שלי.
קוי תוכן אין צינתוקים חינמיים.
יש אפשרות לדבר עם אנשים מימות המשיח, והם מגדירים סוג של צינתוקים בעלות של 140 שקלים. ואז כל צינתוק עולה 0.1 יחידות. (אולי שמו יובל, לא בטוחה)

• הוסף לסימניות
מנסיון שלי.
קוי תוכן אין צינתוקים חינמיים.
יש אפשרות לדבר עם אנשים מימות המשיח, והם מגדירים סוג של צינתוקים בעלות של 140 שקלים. ואז כל צינתוק עולה 0.1 יחידות. (אולי שמו יובל, לא בטוחה)
כפי שכתב למעלה, אם המאזין נרשם אז כן יש חינמי.
לעזרה ולפתיחת מערכות מורכבות קטנות כגדולות ניתן לפנות אליי ב speedsforyou שטרודל...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בכיף
תכתבו כאן מה הבעיה ננסה לעזור
יש לי מערכת קווי תוכן של ימות המשיח (IVR ולא וואטסאפון)
ידוע לי שיש אפשרות להגדיר צינתוק לרשימת התפוצה ברגע שמשאירים הודעה בשלוחות
החברה שלחה לי לחנק להסבר אך לא מצאתי ידיים ורגליים (ניסיתי וניסיתי ולא הצלחתי...)
האתוכלו להסביר לי איך להגדיר זאת?

• הוסף לסימניות
יש לי מערכת קווי תוכן של ימות המשיח (IVR ולא וואטסאפון)
ידוע לי שיש אפשרות להגדיר צינתוק לרשימת התפוצה ברגע שמשאירים הודעה בשלוחות
החברה שלחה לי לחנק להסבר אך לא מצאתי ידיים ורגליים (ניסיתי וניסיתי ולא הצלחתי...)
האתוכלו להסביר לי איך להגדיר זאת?
שלחו מייל 4256302

• הוסף לסימניות
עזרה וסיוע מערכות של ימות המשיח ניתן לשלוח מייל ל hakama.ivrאין לכתוב כתובת מייל (להחליף ב@..) או בטלפון 03-5364359

• הוסף לסימניות
קופצת על השרשור,
איך אני עושה קישור לתקיה במערכת מהמחשב שלי?
אשמח למידע :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה