כללי עזרה במציאת אמצע הדף בפוטושופ

• פותח הנושא riki
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איך אני יכולה למצוא את אמצע של העמוד בפוטושופ?
נ.ב. נראה לי שדיברו על זה בעבר ואני לא מוצאת את ההודעה הזו, אם משהו זוכר אני אשמח לקבל...

• הוסף לסימניות
דרך תפריט view
neu guide
ב-position למלא 50% ולסמן לרוחב או לאורך לפי הצורך

• הוסף לסימניות
לחיצה כפולה על הסרגל, או בהעדפות.
שינוי התצוגה לאחוזים.

• הוסף לסימניות
בדרך כלל כשמסמנים את SNAP בתפריט VIEW, האמצע הופך להיות "דביק".

• הוסף לסימניות
אפשר עוד פרטים?
מה זה בדרך כלל?
מתי זה יוצא מהכלל?

• הוסף לסימניות
השיטה שלי היא לעמוד על שכבת הbackground כאשר בתיבת הכלים הmoov tool בחור, ואז מופיעה נקודת המרכז ואני שמה לפי זה סרגל לאורך ולרוחב. (זה רק כאשר האופציה show bounding box פעילה). האם הובנתי?

• הוסף לסימניות
שיטה מעניינת, קצת מיותרת.
הכי נכון זה כמו שאינדזיין ענה.
פשוט וקל

• הוסף לסימניות
לי אישית, מתוך נסיון רב בפוטושופ, זו השיטה שהכי "רצה" לי תוך כדי עבודה

• הוסף לסימניות
על זה נאמר: כל אחד מורח את הפרוסה, איך שבא לו.

• הוסף לסימניות
"בדרך כלל" כשיש יותר משכבת רקע (דהיינו מינימום 2 שכבות). התוכן של השכבה שאינה שכבת רקע נצמד אוטומטית לקווי המרכז גם בלי שיש קוי עזר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה