כללי עזרה במציאת גרפ להוספת טאב - אינדזיין

• הוסף לסימניות
יש לי רשימת עסקים + מס' טלפון.
אני צריכה להוסיף טאב לפני מס' הטלפון.
איך עושים את זה, ולא ידני.

ועוד משו. עשיתי יישור דו צידי לפיסקה עם טאבים, והריווחים בין האותיות ממש השתבשו, ממה זה נובע?
רווחים-04.png

אודה מאד על כל עזרה

• הוסף לסימניות
מאין יבוא עזרי?
אני משתגעת, כל הטקסט רווחים, מה זה יכול להיות?

• הוסף לסימניות
תפני ל- @ניוגראף הוא אלוףףףף
ולדעתי ישמח לעזור בזמנו הפנוי...

• הוסף לסימניות
הלואי ויהיה לו פתרון.

ובקשר לרווחים - יש מצב שזה אולי באג בתוכנה? עוד מישו נתקל בזה?
כי אם אני משחקת עם התיבת הטקסט הרווחים פתאום נעלמים ומדי פעם חוזרים, וכן לא בכל התיבות הם נמצאים....
משו מוזר שמעולם לא נתקלתי בו עד הנה......

• הוסף לסימניות
אם כל המספרים הם בפורמט הזה - xxx-xxx-xxxx
אז החיפוש הוא
קוד:
(\d{3}-\d{3}-\d{4})
וההחלפה היא
קוד:
\t$1

לגבי הרווחים, זה אכן באג באינדיזיין שקורה בחלק מהפונטים
הפתרון הוא לשנות את הקרנינג מ-metric ל-optical ובחזרה ל-metric. לא תמיד זה עובד.
אם זה לא עובד אין מנוס מלהשתמש בפונט אחר

• הוסף לסימניות
ממש ישר כח,
ננסה את הנוסחא היא מתאימה גם למספר נייח, דהיינו 7 ספרות?

כמו"כ איך אני מגדירה שהמס' טלפון לא ישבר ויתפצל ל - 2 שורות?

• הוסף לסימניות
לגבי הרווחים, זה אכן באג באינדיזיין שקורה בחלק מהפונטים
הפתרון הוא לשנות את הקרנינג מ-metric ל-optical ובחזרה ל-metric. לא תמיד זה עובד.
אם זה לא עובד אין מנוס מלהשתמש בפונט אחר
לא עבד :( הוא עדיין חוזר לסורו....
וניסיתי להחליף פונט, אך זה עדיין משובש, הן בפונטים של פונטביט והן בפונטים של פונטייפ

• הוסף לסימניות
כרגע הנוסחה היא לפורמט של 10 ספרות שמופרדות במקפים אחרי הקידומת (3 ספרות ראשונות), ואחרי 3 ספרות של המספר עצמו

אם רוצים להוסיף קידומת של 2 ספרות אפשר במקום {3} הראשון, לרשום {2,3} ואז הוא יחפש קידומת של 2 או 3 ספרות.

לגבי הרווחים צר לי, אך אין לי פתרון
(באופן אישי לי אף פעם לא קרה הבאג הזה ולכן לא יכולתי לחקור יותר מדי, רק כשעזרתי לאנשים אחרים ומה שפתר את הבעיה היה השינוי בקרנינג)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה