לשבוע שלם לא תמצאי,שלום,
מחפשים צימר למשפחה (6 נפשות), באזור הצפון בעיקר. לשבוע האחרון של החופש
אני אשמח מאוווד לקבל המלצות, או רעיונות על צימרים פנויים (מחפשים כבר הרבה זמן)
למישהו יש המלצות??
יעזור מאוד!!
לשבוע שלם לא תמצאי,
גם אנחנו חיפשנו הרבה זמן,
וסגרנו בסוף על רביעי עד ראשון (אין מה לעשות, זה מה יש)
צריך להתפשר על מה שנשאר......
הרשימה אצל בעלי.....ברור לא שבוע שלם
בעקרון מחפשים 2 לילות, אם יהיה מחיר סביר נקח 3...
יש לך רעיונות גם על סופש מרביעי?
המחירים לא זולים..........זהו התקשרתי המווון
המון כמובן לא פנוי
או שהמחיר הזוי מממש
או שהמציאות הזויות...
חשבתי אולי פה יהיו המלצות ממי ששמע ויודע...
המחירים לא זולים..........
זה המחיר.....זול בטוח לא יהיה... אבל אני מדברת על 2000 ומעלה...
מה שפחות כנראה יש קאץ כלשהו...
תנסי אולי את הצימר הלבן.
באזור הצפון, דלתום או ספסופה אני חושבת,איפה זה?
כי אני רואה בכמה מקומות צימר לבן...
באזור הצפון, דלתום או ספסופה אני חושבת,
אנחנו דווקא כן חיפשנו בריכה,
אז אני לא יודעת להמליץ לך על משהו אחר.
באזור הצפון, דלתום או ספסופה אני חושבת,
אנחנו דווקא כן חיפשנו בריכה,
אז אני לא יודעת להמליץ לך על משהו אחר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים