עזרה במציאת שם לעסק-

• הוסף לסימניות
מחפשת שם עיסקי לסטודיו לצילום.
חשבתי על moment וכעת נודע לי שיש סטודיו בשם הזה (השם שלהם מופיע בעיברית).
(דווקא התחברתי לשם).

חשבתי הרבה ולא מצאתי משהוא שאהבתי. :mad:

זה נורא שם זהה, אם אמתג את עצמי באופן יחודי?
(מה גם שזה אנגלית בעיברית וזה אנגלית באנגלית)

אולי יש לכם רעיונות? :(

האמת? שזה קצת דחוף.

תודה למסייעים.

• הוסף לסימניות
אני חושב שהניק שלך יכול להוות גם את שם הסטודיו.
זה נשמע נחמד.

• הוסף לסימניות
הניק שלי נחמד בתור ניק, אולי בתור עוד כמה דברים.
אבל לא מעבר.

עכשיו בדקתי את העיניין לעומק:
אין סטודיו מומנט.

אבל יש שני סטודיים בשמות קרובים: מומנטס, מומנטו.

שניהם לא פונים למגזר שלנו.
ושניהם ממוקמים רחוק מהעיר בה אני גרה (יחסית, בכל זאת הארץ שלנו לא כזו גדולה).

נראה לכם שייך?

• הוסף לסימניות
לדעתי - לכי על זה.

• הוסף לסימניות
על מומנטו:)

• הוסף לסימניות
טוב אני כנראה סוגרת על moment.

תודה לאלו שהביעו דעתם. עזרתם לי מאד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chayki;419195:

באשדוד יש פיצה בשם מומונטו...
תבררי אם אצלך גם יש. כי זה יהיה קצת מוזר...;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה