התייעצות עזרה במציאת תחליף במתכון

• הוסף לסימניות
יש לי מתכון שצריך בו 250 מל שמנת צמחית ויש לי רק 150 מל
אני לא רוצה לעשות חצי כמות
מה אפשר להוסיף?
מים זה טוב?
אשמח לעזרה מיודעי דבר

תודה!

• הוסף לסימניות
  • 3 ביצים L
  • ▢1 כוס סוכר
  • ▢קורט מלח
  • ▢2 כפיות תמצית וניל
  • ▢2 כפות ממרח לוטוס
  • ▢1/2 כוס שמן
  • ▢1 מיכל שמנת צמחית (250 מ"ל)
  • ▢2 כוסות קמח תופח
  • ▢3 כפות לוטוס מומס לציפוי
  • ▢עוגיות לוטוס טחונות לפיזור מעל העוגה

• הוסף לסימניות
  • 3 ביצים L
  • ▢1 כוס סוכר
  • ▢קורט מלח
  • ▢2 כפיות תמצית וניל
  • ▢2 כפות ממרח לוטוס
  • ▢1/2 כוס שמן
  • ▢1 מיכל שמנת צמחית (250 מ"ל)
  • ▢2 כוסות קמח תופח
  • ▢3 כפות לוטוס מומס לציפוי
  • ▢עוגיות לוטוס טחונות לפיזור מעל העוגה
תשלימי במיץ תפוזים סחוט

• הוסף לסימניות
טוב אז נעשה חצי כמות..
אם זה חצי כמות אז כמה ביצים?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
הייתי שמה חלב סויה / שקדים
ואם אין לך מים,
לא רואה קשר בין ממרח לוטוס למיץ תפוזים :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה