עזרה במצלמת IP לצפיה

• הוסף לסימניות
קניתי באתר בזק סטור מצלמת IP ביתית דגם hd pt-737

http://www.bezeqstore.co.il/web-camera/pt_737.html

אני הבנתי שיש לזה גם אפשריות שליטה דרך המחשב, ולמעשה זה רק דרך סמארטפון וכדו'.

יש למישהו רעיון איך אני יכול להשתמש עם זה שאוכל לראות גם דרך מחשב?

• הוסף לסימניות
אם אין לי טעות אז זה ההתקנה

בכל מקרה זה כמה שזכור לי זה מגיע אם הוראות מאד ברורות

וכן ניתן להיכנס לכתובת IP של המצלמה עצמה

קבצים מצורפים

• IPTool1.8.3.7.rar
    1.3 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
האם זה יכול להיות מצלמת אבטחה
והאם יש דרך להפעיל דרך מחשב ולא סמרטפון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י david48483;1356613:
אם אין לי טעות אז זה ההתקנה

בכל מקרה זה כמה שזכור לי זה מגיע אם הוראות מאד ברורות

וכן ניתן להיכנס לכתובת IP של המצלמה עצמה

בבזק וכן אצל המשווק חברת 'פיקוק' אומרים שהם נותנים שירות רק לאפליצקיה דרך סמארטפון ולא דרך המחשב.

מה עושים עם ההתקנה הזאת?

• הוסף לסימניות
אני יבדוק לך מקוה שיהיה תשובה עד מחר

• הוסף לסימניות
כל המצלמות הסיניות מבוססות פחות או יותר על אותו מערכת (בדכ זה MJPEG) , לכן יש המון תוכנות שיתאימו.

אני ממליץ לנסות את ISPY.

http://www.ispyconnect.com/man.aspx?n=provision

• הוסף לסימניות
איך אני מגדיר את התוכנה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה