מעניין, איזו תוכנה?לי הלך כמה מקשים יש תוכנה שאפשר דרכה לשנות מקשים ולדוג' להגדיר שמספר 4 יהיה האות ע וכדו'
מעניין, איזו תוכנה?
www.prog.co.il
דבר ראשון תכתבי דגם מדוייק של המחשב.אני על מחשב נייד
15.6 W10 I5-1135G7 308K0EA HP נייד מחשבדבר ראשון תכתבי דגם מדוייק של המחשב.
שלי TOSHIBA, מתו לי האותיות מ נ ש וגם הenterדבר ראשון תכתבי דגם מדוייק של המחשב.
יכול להיות שיש איזה תוכנה בעייתית במחשב (ע"י וירוס, אבל לא מחייב) שגורם לבעיה הייתי מציע קודם לבדוק מה קורה במצב בטוח. אם הבעיה לא קיימת שם כנראה שזה תוכנה שמופעלת עם המחשב צריך למצוא אותה ולמחוק אותה.
מצב בטוח היא אפשרות להדליק את המחשב עם אפשרויות מוגבלות וללא כל התוכניות והשרותים שמופעלות בהדלקה רגילה.ומה זה נקרא לבדוק מה קורה במצב בטוח?
זה כנראה לא אותו מקרה, שלך לא עובד גם בלוח המקשים על המסך?שלי TOSHIBA, מתו לי האותיות מ נ ש וגם הenter
כן במקלדת מסך כןזה כנראה לא אותו מקרה, שלך לא עובד גם בלוח המקשים על המסך?
אם עובד שם כנראה זה נגרם משימוש מאסיבי או בסביבת עבודה, בעיתית או מקפה.... וכו'
כן במקלדת מסך כן
אם מאוד רוצים אפשר לנסות לפתוח לנקות אבל לא כל מחשב שווה את זה...כנראה זה נגרם משימוש מאסיבי או בסביבת עבודה בעיתית, או מקפה.... וכו'
בוודאי, הז רק מפעיל חלק מהמחשב.. הרבה תוכנות לא יעבדו במצב הזה אבל מיד בחזרה למצב רגיל הכל יעבוד(כולל הבעיות)וכשאני מפעילה את המצב בטוח הזה זה לא משנה לי כלום- משאיר את כל הקבצים תוכנות וכו?
זה כבר מראה שזה כנראה וירוס או תוכנה חיצונית, ובזה אפשר לטפל ע"י מניעת האתחול של התוכנה או סריקת וירוסים וכו', ..... בשביל לפתור בעיה צריך קודם לאבחן אותה....אז אם חוזרות כל הבעיות מה יעזור לי לראות מה קורה במצב בטוח?
הרי אני יחזיר למצב רגיל אח"כ
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים