עזרה במשלוח מנות עם נושא

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל רעיונות למשלוח מנות לגננות במעון בנושא התחפושת
הבנות שלי מתחפשות לענבים ירוקים וענבים סגולים
תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ימד;1536150:
אשמח לקבל רעיונות למשלוח מנות לגננות במעון בנושא התחפושת
הבנות שלי מתחפשות לענבים ירוקים וענבים סגולים
תודה רבה

ענבים ירוקים וסגולים, צימוקים, יין...

• הוסף לסימניות
ענבי גפן בענבי הגפן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוינט ק גת;1536222:
גפ"ן- געזונט, פרנסה, נחת.

זה עושים להורים בעז"ה
אבל מה לגננות במעון? שכנים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חמדה;1536319:
ואיזה משלוח מנות נותנים בהקשר הזה?

גזונט זה בריאות- כלי יפה עם שקיות תה, פרנסה מטבעות שוקולד ונחת תמונה של הילדים
זה יותר לסבא וסבתא

• הוסף לסימניות
אבל מה לגננות במעון? שכנים?[/QUOTE]
אולי טרופיות בטעם ענבים?

• הוסף לסימניות
מיץ ענבים כהה ובהיר,
נדמה לי שיש ג'לי בצורת אשכול ענבים
אפילו אם יהיה משהו בגוונים יכול להתשלב, כמו קאפקייק קטנים בתבניות אישיות בגוון סגול וירוק, ובפנים עוגות אישיות/סופלה אם בא לך לאפות, את יכולה להעמיד בצורת אשכול ענבים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה