עזרה עזרה בנושא לימוד צילום לגברים

• הוסף לסימניות
שלום אני מתעניין לגבי לימוד צילום מקצועי לגברים !
א איזה מצלמה מקצועית מומלצת להתחלה כזו שתוכל ללוות אותי גם בהמשך [אם ארצה להיכנס לתחום האירועים], ולא ארצה להחליף למשו יותר מקצועי אחרי תקופה [קנון EOS R6 Mark II Body, מה אומרים על זה??] [אהה טווח מחיר בערך 6000 לא כולל עדשה],
ב אם מישו יודע מנסיון איך זה להיכנס לתחום האירועים [בר מצוות אירוסין וכו']
ג נכון שכאן זה פרוג... עדיין אשמח לשמוע ממישו שלמד בפרוג ואם יוכל להשאיר לי פרטים[או הפוך] אשמח !
יאללה תגיבו כוללם
תודה רבה

• הוסף לסימניות
שלום אני מתעניין לגבי לימוד צילום מקצועי לגברים !
א איזה מצלמה מקצועית מומלצת להתחלה כזו שתוכל ללוות אותי גם בהמשך [אם ארצה להיכנס לתחום האירועים], ולא ארצה להחליף למשו יותר מקצועי אחרי תקופה [קנון EOS R6 Mark II Body, מה אומרים על זה??] [אהה טווח מחיר בערך 6000 לא כולל עדשה],
ב אם מישו יודע מנסיון איך זה להיכנס לתחום האירועים [בר מצוות אירוסין וכו']
ג נכון שכאן זה פרוג... עדיין אשמח לשמוע ממישו שלמד בפרוג ואם יוכל להשאיר לי פרטים[או הפוך] אשמח !
יאללה תגיבו כוללם
תודה רבה
מישהו?

• הוסף לסימניות
1. כלל ראשון, זו לו המצלמה זה הצלם.
2. כדי לראות אם הנושא בכלל מתחבר אליך קנה מצלמה פשוטה יחסית ותראה אם אתה מתחבר לנושא.
3. היכן אתה מתכוון ללמוד וכיצד?
4. מצלמה שרק הגוף עולה בסביבות 6000 ש״ח (כמו שכתבת) אינה מצלמה למתחיל...

• הוסף לסימניות
1. כלל ראשון, זו לו המצלמה זה הצלם.
2. כדי לראות אם הנושא בכלל מתחבר אליך קנה מצלמה פשוטה יחסית ותראה אם אתה מתחבר לנושא.
3. היכן אתה מתכוון ללמוד וכיצד?
4. מצלמה שרק הגוף עולה בסביבות 6000 ש״ח (כמו שכתבת) אינה מצלמה למתחיל...
תודה רבה
כיום יש לי מצלמה G9 קנון, די מתחבר,
אני חושב על ללמוד את הקורס בפרוג, לכן אני רוצה להתייעץ בזה כיוון שגם עלות הקורס ועלות המצלמה והנלווה לזה כבר יוצא סכום לא זול...

• הוסף לסימניות
תודה רבה
כיום יש לי מצלמה G9 קנון, די מתחבר,
אני חושב על ללמוד את הקורס בפרוג, לכן אני רוצה להתייעץ בזה כיוון שגם עלות הקורס ועלות המצלמה והנלווה לזה כבר יוצא סכום לא זול...
עכשיו הנושא יותר ברור.
לענ״ד קנה מצלמה ללא מראה ועדשת זום אחת ותתחיל ״להתגלח״ על הנושא.
הנה כמה אופציות שנראות לי:
Sony ZV-E10 או משהו דומה
Canon R50 או משהו דומה
Sony A6400 או משהו דומה
Fuji X-T30 או משהו דומה
עם עדשת זום בטווח 24-70 פחות או יותר וצא לדרך.
אם יש התחברות לנושא ואתה רוצה להעלות רמה הרי שזו נקודת פתיחה טובה ואם לאו הרי שלא סיכנת הרבה כסף ותוכל להשתמש בציוד לצילומי משפחה יום יומיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה