דרוש מידע עזרה בנושא נטפרי

• הוסף לסימניות
בקשתי לפתוח קורס אונליין של אופיס
שנמצא באתר משרד התעסוקה.

הקורס נמסר ע"י מורה גבר,
ולהבנתי מה שרואים שם זה הסרות מסך ולא את המורה
רק כמו שאמרתי גם אם כן- המורה נושא שם של גבר.

נתבקשתי לצרף הסרטה של המסך, ותוך פחות מחצי דקה ענו לי שיש שם נשים ואין אפשרות לפתוח.
לשאלתי אם באמת הספיקו לבדוק ולפתוח בפחות מדקה- טרם קבלתי מענה.

אולי משהו יכול לבדוק לי אם באמת יש פה אשה או שזו דרך קלה להתפטר מהפניה ומהכרוך בטיפול בה?

מצו"ב הקישור

• הוסף לסימניות
זאת התשובה קבלתי כעת:

הוידאו הנ"ל כבר נבדק בעבר (ולא כעת),
ומופיע אצלינו במערכת שרואים בסרטון נשים ולכן הוא נחסם.

מצטערים

• הוסף לסימניות
בקשתי לפתוח קורס אונליין של אופיס
שנמצא באתר משרד התעסוקה.

הקורס נמסר ע"י מורה גבר,
ולהבנתי מה שרואים שם זה הסרות מסך ולא את המורה
רק כמו שאמרתי גם אם כן- המורה נושא שם של גבר.

נתבקשתי לצרף הסרטה של המסך, ותוך פחות מחצי דקה ענו לי שיש שם נשים ואין אפשרות לפתוח.
לשאלתי אם באמת הספיקו לבדוק ולפתוח בפחות מדקה- טרם קבלתי מענה.

אולי משהו יכול לבדוק לי אם באמת יש פה אשה או שזו דרך קלה להתפטר מהפניה ומהכרוך בטיפול בה?

מצו"ב הקישור
יש ברקע תמונה של אישה
מעניין אם הם לא יכולים רק להוריד את התמונה הספציפית הזו

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות המהירות!

אולי יש למשהו רעיון ללימוד אופיס פתוח בנטפרי?

• הוסף לסימניות
למה לא לנסות לבקש מהם שוב?
להגיד להם בפשטות שבדקת את הנושא מול חברה שיש לה מחשב ללא סינון וידוע לך בודאות שאין בסרטון נשים ואת מבקשת שיבדקו שוב.

בנוף באתר הזה בדקתי ונראה שהכל פתוח:

• הוסף לסימניות
למה לא לנסות לבקש מהם שוב?
להגיד להם בפשטות שבדקת את הנושא מול חברה שיש לה מחשב ללא סינון וידוע לך בודאות שאין בסרטון נשים ואת מבקשת שיבדקו שוב.
בדיוק מה שעשיתי... תודה! אעדכן אם יענו ומה יענו

• הוסף לסימניות
לפעמים אני מבקשת שוב בעדינות
הם חסמו לי פעם קישור להורדת מצגת פאוור פוינט עם שאלות טריוויה בחשבון
דמויות לא היו שם, אולי קצת משולשים וריבועים ברקע
אבל כשביקשתי לפתוח אמרו לי:
הידאו נבדק והוחלט לחסום אותו מאחר והוא מכיל דמויות של נשים...
שאלתי אותם אם הם בדקו אותו כי מדובר בשאלון בחשבון
שלחו לי הודעה חוזרת- הקישור נפתח!

• הוסף לסימניות
זאת התשובה קבלתי כעת:

הוידאו הנ"ל כבר נבדק בעבר (ולא כעת),
ומופיע אצלינו במערכת שרואים בסרטון נשים ולכן הוא נחסם.

מצטערים
איזה חלק פה זה זלזול באינטלגנציה?

• הוסף לסימניות
זו התשובה כעת

בדקנו שוב את הסרטון ומופיעות בו נשים.
מצטערים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רק שתבינו שסינון סרטים בנטפרי לא עובד כך שאנשים יושבים במשרד ורואים כל היום סרטים.. יש תוכנה מיוחדת שעוברת על הסרטון במהירות ואם יש לה חשד למשהו שלא עובר היא מראה את זה לעובד\ת נטפרי והם מחליטים אם לאשר או לא, אבל זה עניין מהיר מאוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה