עזרה עזרה בנושא ניהול קבוצות במייל

• הוסף לסימניות
שלום,

יש לי קבוצה במייל שפתחתי ואני רוצה לעשות שם כמה דברים
אשמח לדעת אם יש מישהו/י שיודעים איך לעשות אפילו רק חלק.
1. שליחת הודעת פתיחה לכל אחת שנכנסת לקבוצה
2. אישור אוטומטי, ברגע שמגיעים בקשות להצטרפות - שיואשרו לבד, בלי שאני יצטרך להיכנס כל פעם ולאשר את כל מי שהגיע.

אודה לכל עזרה בנידון,
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
נכנסת להגדרות של קבוצות.

1. חברים
הזמן חברים
ושם אפשר לכתוב הודעת ברכה.

2. הרשאות
הרשאות בסיסיות
הצטרפות לקבוצה - לכל אחד באינטרנט.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה,

1. חברים
הזמן חברים
ושם אפשר לכתוב הודעת ברכה.

לגבי זה, אני רוצה שתמיד כשמישו יצטרף אוטומטי זה ישלח לו,
לא רק כאשר אני שולחת הזמנות
אלא, ברגע שהוא מאשר את ההצטרפות שלו זה ישלח מיל על כללים וכו של הקבוצה,
יש דבר כזה?

• הוסף לסימניות
ניסיתי לעשות את זה ולא הצלחתי. סורי....
אם את שומרת את ההגדרות - הוא לא שולח את זה לכל אחד שמצטרף אוטומטית?

• הוסף לסימניות
אין מה לשמור שם, כאשר אני עוברת מהדף הוא שואל אותי
האם לשמור את השינויים וכשאומרים "כן" הוא מבקש לכתוב כתובות מייל לשליחת הזמנות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה