עזרה בנטסטיק התחברות לנטפרי

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
קניתי את הסטיק הזה ואני מחובר ל019
כשאני מחבר אותו עולה לי המסך הזה.
019 לא רוצים לעזור לי מכיון שלא קניתי את הסטיק דרכם.

למשהו יש נסיון איך אני מסדר לעצמי חיבור לנטפרי עם זה.ץ אפה אני שם את כל ההגדרות האלה שהם נתנו לי?
2018-01-27_202019.jpg
2018-01-27_201119.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ניסתי מה שכתוב שם זה לא ממש לדגם הספיציפי הזה. יש משהו בנטפרי שעבר את המסלול הזה עם הדגם הזה?

• הוסף לסימניות
בדרם הזה בדרך כלל ההתחברות נעשית באופן אוטמטי אן על ידי לחיצה על הכפתור הצהוב בדף הבית צריך לארות ערכים עולים ויורדים

• הוסף לסימניות
קודם כל, אפשר להתקשר שוב ל-019 ולהתפלל שיענה לכם נציג אדיב יותר, לי הם עזרו בחיבור הנטסטיק למרות שלא קניתי דרכם.
דבר שני, גם הנציגים של נטפרי יודעים לעזור באדיבות.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
קודם כל, אפשר להתקשר שוב ל-019 ולהתפלל שיענה לכם נציג אדיב יותר, לי הם עזרו בחיבור הנטסטיק למרות שלא קניתי דרכם.
דבר שני, גם הנציגים של נטפרי יודעים לעזור באדיבות.
בהצלחה
הנציגים של נטפרי לא אמורים (ולא תמיד יודעים) לעזור בהגדרות הנטסטיק, זה קשור לספק בלבד, אבל זה לא מסובך בכלל

• הוסף לסימניות
הנציגים של נטפרי לא אמורים (ולא תמיד יודעים) לעזור בהגדרות הנטסטיק, זה קשור לספק בלבד, אבל זה לא מסובך בכלל
לא התכוונתי לומר שהם אמורים לעזור.
פשוט אני נתקלתי בבעיה של הגדרות נטסטיק שהשתבשו, ונציג של נטפרי היה זה שעזר לי ובאדיבות רבה.
אז באמת מגיע לו כל הכבוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה