כללי עזרה - בניית לוגו.

• הוסף לסימניות
טוב.. נראה לי בושה להעלות לחו"ד אפילו.

לא'ידעת מה קרה לי. לא עולה לי שווווווום רעיון לראש.

ככה, אני צריכה לבנות לוגו לחב"ד. הלוגו מצד שמאל הוא המקור.
כרגע הם עברו ליד התמונות האלו שבצד ימין ואיכשהו זה אמור להשתלב בלוגו. ביחד עם ספר תורה.

תראו מה התחלתי ..
למחוק לגמרי? יש למישהו רעיון?

בבקשה....... התייאשתי.
וכמו תמיד המון תודה לכל אלו שעוזרים, או מנסים לעזור.
מזל שיש אותכם!!
תודה!

• הוסף לסימניות
יש לא מעט לוגואים שמבוססים על מבנה אדריכלי.
החוכמה היא להגיע לרמת הפשטה כזו, שמצד אחד עדיין מזהים הטב את המבנה, ומצד שני זה כבר הופך לסמל ולא הדבר עצמו "AS IS".

תראי את הלוגו של מוזיאון העיצוב חולון, למשל.

קבצים מצורפים

• holon_design_museum_logo.gif
    KB 21.1 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
וואי.. זה נראה פשוט.
אבל מאד מורכב....

איך אני עושה דבר כזה?

:eek::confused::confused::confused:

• הוסף לסימניות
מחפשת תמונה של המבנה מזווית טובה. כמעט הכל יקום וייפול על בחירת הזווית.
מניחה בשכבה תחתונה ונועלת אותה.
מתחילה לעבור בשכבה נוספת על התמונה, לאתר ולאייר צורות מרכזיות בלבד, כאלה ש"עושות" את המבנה.
אחרי שסיימת, מסתירה את השכבה התחתונה ובודקת האם זה מספיק טוב. מוסיפה ומורידה חלקים בהתאם לצורך.

• הוסף לסימניות
עשיתי משהו ?!:eek::eek::confused:

2 סקיצות ל2 תמונות שונות.

מה דעתכם?

נעמה, ממש תודה על התגובה .
ממש, אבל ממש עזרת לי =]

קבצים מצורפים

• ניסיון.jpg
    KB 66.6 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
יש למישהו רעיון....?
אשמח לעזרה =]

• הוסף לסימניות
אשמח לחו"ד....

:eek::eek:

זה ממש גרוע?
אני חייבת לשלוח סקיצה....:confused::(

קבצים מצורפים

• ניסיון.jpg
    KB 36.1 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;808053:
אשמח לחו"ד....

:eek::eek:

זה ממש גרוע?
אני חייבת לשלוח סקיצה....:confused::(
עמוס מאוד!
צריך בלוגו כמה שפחות פרטים.

• הוסף לסימניות
תודה =]

זה כמובן 2 סקיצות שונות .. (שלא תחשבו שזה לוגו אחד ארוך.)

אבל מה לעשות שהם רוצים גם ספר תורה, וגם את הבנין וגם את כל הטקסט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;808059:
תודה =]

אבל מה לעשות שהם רוצים גם ספר תורה, וגם את הבנין וגם את כל הטקסט?
שיכינו הם את הלוגו...;)
את בתור מעצבת- שמבינה בתחום אמורה להוביל את לקוחותייך אל מה שנכון.
אחרי שאת בונה את הנכון ואפילו מכינה מעין הדמיה להמחשה, אז תכיני עוד סקיצה הכוללת בתוכה את כל הבקשות שלהם, ואז הם יבינו ממראה עיניים שאכן את המקצועית בעניין.

כמו שלא תלכי למסעדה ותדריכי את האחראיים איך נראה לך שצריך להכין את התבשיל שבחרת כי את סומכת עליהם כי הם אלה העוסקים במלאכה, וכך גם בתחום ההתמחות שלך- את זו שלוקחת את העניינים לידיים ומובילה למקום הנכון.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
איך זה עכשיו?

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 53.9 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
השני נראה טוב. אבל קצת ארוך.
אולי תשחקי עם השם בשתי שורות?
כך יווצר לוגו די ריבועי.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
יותר טוב...תמשיך עם השני,
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
למה את חייבת לשים איזה ציור, לא מיותר? אפשר ללכת רק על טיפוגרפיה. הגג של הבית נראה מעופף ולא יציב, והשלד השני מזכיר בניה. אם את רוצה לשקף בית חם, לכי על בית תמים גג משולש וריבוע שני חלונות ודלת.
בהצלחה גדולה

• הוסף לסימניות
הבנין העגול מזכיר את האות "c" של chabad תנסי אולי לשחק עם זה, עדיף שהבנין יתפוס פחות מקום בלוגו כי ממבט ראשון הלוגו עושה רושם של חברת נדל"ן או תיווך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה