עזרה בניסוח סלוגן לארגון- תודות...

• הוסף לסימניות
עזרתכם- חברי הפורום המוכשרים דכאן- נחוצה בהחלט!!

ארגון שכונתי של סיוע ליולדות מחפש סלוגן שילווה את השם ויוסיף לו נופך.
שם הארגון הוא סל-קל
המשמעות כפי שעלתה לאחר מחשבה היא - את וכל אחת תורמת למען כולן- למען האינטרס הכללי.
איך מבטאים בסלוגן אטרקטיבי ומושך ומניע לפעולה?
יש רעיון??

• הוסף לסימניות
תורמים לכלל

• הוסף לסימניות
סל קל - סיוע בשמחה (תרתי משמע - כל אחת שמחה לעזור בעת השמחה של השניה)

• הוסף לסימניות
תודה לכל העוזרים כאן ובפרטי!!

לעניות דעתי מתבקשת כאן פניה אישית מאחר ומדובר בנשים ובאיזור יחסית מצומצם, וכן בהתנדבות הדדית ולא בתרומות. מה אומרים המומחים???

• הוסף לסימניות
מספר רעיונות:

*כולנו למענך
*עזרה בקהילה
*כל אחת למען כולם

• הוסף לסימניות
השם לא שלי אבל נעביר את הרשמים. גם אני אהבתי.
אני מעלה באשכול נוסף את הפרסום לערב ההכרות, אשמח לשמוע חוו"ד על הקופי.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!!
רמה- אהבתי את הרעיון שלך, האם אין צורך לדעתכם בפניה אישית ובהנעה לפעולה במקרה הזה?

• הוסף לסימניות
אם מדובר בארגון עזרה הדדית, ויסלחו לי כולם על מה שאני כותבת, זה לא מספיק.
להתרים להוראת קבע זו עבודה חד פעמית. אחרי שהבנאדם חותם הוא כבר פחות או יותר בידיים שלנו, והרבה יותר קל לגבות ממנו את התרומה.
לעומת זאת, בתרומה חוזרת - צריך לעמול יותר. תרמנו כבר 10 שקל לפני חודש, מה קרה שוב?

בואו נדבר על עזרה הדדית: היום קל לי לבשל לשכנה שילדה, כי אני מרוגשת מאוד - היא חברה שלי, חזרתי מוקדם הביתה מהעבודה והילדים בכלל הלכו לחברים. אבל מחר? מחר הבית מבולגן, זו יולדת שאני בכלל לא מכירה כל כך, ואין לי סבלנות לילדים שלי - מי מדבר לשמור על ילדים אחרים??

הצורך להתרים בעזרה הדדית שוב ושוב יתעורר בכל פעם מחדש.
אם אתם בונים על תחושת הפטריוטיזם, החזון המשותף, השייכות למשהו ענק, הרי שזה נכון, אבל רק בפעמים הראשונות.
כדי שלא תגיעו בעוד חצי שנה למציאות בה ההתלהבות והחשק אצל רוב החברות ירדה - תצטרכו לערב צורך שאינו נשען על התלהבות, שלא צריך להצית כל פעם מחדש.
בפעמים הראשונות עוד תוכלו להלהיב יחסית בקלות, אחר כך זה יהיה קשה יותר וידרוש משאבים גדולים יותר.

עירוב צורך או אינטרס אישי שאינו נשען על התלהבות נמצא למשל בכל הפרסומים של קופות הצדקה. הסיבה שאנו מוצאים הבטחה לישועות היא בגלל שזה לא משנה אם אנחנו מתלהבים או לא - כשצריך ישועות, יש מקום שמבטיח אותם.

כאן, מאחר ומדובר בעזרה הדדית, האינטרס האישי ממש ברור.
אז במקום לדבר גבוהה גבוהה על חזון משותף ואינטרס כללי - בואו נדבר לאינטרס האישי של כל אחת.
סלוגן פשטני כמו ״שמור לי ואשמור לך״ יעשה את העבודה יותר מכל משחקי מילים אחרים...

• הוסף לסימניות
תודה לאה על התגובה המפורטת, יש לך כיוון לסלוגן כזה?
את בעצם אומרת לעשות מזה עסק של תן וקח? זה מוריד את האידיאל וגם לפעמים את רוח ההתנדבות, לא?

• הוסף לסימניות
אני לא קופירייטרית, רק אסטרטגית. לכן לא אנסה אפילו לעזור בניסוח הסלוגן. יבואו המבינים ויעשו זאת.
אני אומרת שהערך המרכזי יהיה ערך מסחרי אגוצנטרי של תן כדי לקחת.
ההילה והבאזז מסביב, פתיחת הארגון והדיבורים עליו ידגישו גם את הפן הערכי מוסרי רוחני שלו.
אבל לא צריך להסתיר את האינטרס. הוא זה שבסופו של דבר יזיז את הנשים לעזור.
זה חייב לבוא בד בבד.

• הוסף לסימניות
קדימה, "מי לד' אלי...":)
שלחו לי מתן בסתר כמה הצעות מענינות, מה אתם אומרים על "בשמחות אצל כולן"? או "בשמחה אנחנו כאן"?

• הוסף לסימניות
אולי משהו טוב יותר

סל- קל
בשמחות אצלי

מה אומרים? יש מצב להעיר שם מישהו מהמקצוענים? דחוף, אנא, הפרסום צריך לרדת לדפוס...

• הוסף לסימניות
1. לשמחת כולנו.

2. כמה שמח.

3. לשמוח יחד.

4. איזו שמחה.

5. בשמחות אצלכם.

6. אחים לשמחה.

• הוסף לסימניות
סל קל- עכשיו קל יותר (כאן המשמעות היא כפולה גם שעל ידי העזרה יהיה ליולדת קל יותר, וגם שלמסייעת עכשיו קל לסייע ובעתיד היא תצטרך סיוע- וזה גם מתאים קצת למה שכתבה ckuh
סל קל- להקל לה בקלות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה