עזרה בניסוח 2 משפטים

• הוסף לסימניות
איך נכון לכתוב במודעה:
ייעול העבודה הנוכחית או ייעול בעבודה הנוכחית

וכן מה נשמע יותר טוב/נכון לכתוב:
1. יום למידה לך האשה החרדית
2. יום למידה לאשה החרדית
3. יום למידה לנשים חרדיות

כל תגובה תעזור מאוד
תודה רבה

• הוסף לסימניות
ייעול בעבודה הנוכחית.
(נראה לי שההבנה היא שכך תייעלי את עבודתך שלך, והאפשרות השניה היא ייעול מקום העבודה)
יום למידה לאשה החרדית. (פחות מסורבל, בטוח מובן)

• הוסף לסימניות
ייעול העבודה וגם בעבודה לא מאוד נכון, אבל עובר לדעתי. המשפט השני- כל האופציות נכונות, תלוי מה את רוצה לאמר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;938645:
ייעול העבודה וגם בעבודה לא מאוד נכון, אבל עובר לדעתי. המשפט השני- כל האופציות נכונות, תלוי מה את רוצה לאמר.

בייעול העבודה - אכן הכוונה שלי התייעלות/שיפור/קידום וכו' בעבודה הנוכחית
האם "התקדמות בעבודה הנוכחית" יותר טוב?
יש לך אפשרויות נוספות להציע?
אשמח לשמוע!

המשפט השני- כפשוטו
הלכתי על "יום למידה לאשה החרדית"

• הוסף לסימניות
דעתי כמו מנגו לגבי 2 השאלות.

• הוסף לסימניות
יותר מפריעה לי המילה עבודה. לא עולה לי הרגע תחליף ראוי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;938662:
יותר מפריעה לי המילה עבודה. לא עולה לי הרגע תחליף ראוי.
אולי בתפקיד
במקצוע
בביצוע

:confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bekki;938668:
אולי בתפקיד
במקצוע
בביצוע

:confused:

תודה bekki
נתת כיוונים חדשים למחשבה
icon13.gif

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה