כללי עזרה בסגירה לPDF מפוטושופ

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה בפוטושופ (CS4),
אם יש בקובץ שלי טקסט הוא לא סוגר לPDF (כותב שגיאה) אלא אם כן אני משטחת הכל.

אשמח אם יש למישהו פתרון,
תודה!

• הוסף לסימניות
תמירי רק את הטקסט לצורה..

• הוסף לסימניות
תודה
זה פתרון נחמד
אבל יש לי 50 ומשהו מדבקות שאני צריכה לשים להן מספר. מבזבז לי זמן להמיר כל אחד..

• הוסף לסימניות
הכי טוב לייבא לאינדיזיין ומשם לסגור לפידיאף... גם ישקול הרבה פחות...

• הוסף לסימניות
כמו שהסברתי קודם, יש לי כמות של מדבקות, כל אחת בקובץ נפרד. גם ככה הן שוקלות מעט מאוד, אם אתחיל לייבא כל אחת לאינדיזיין יקח לי שעות...

בכל מקרה, עכשיו כבר סיימתי עם הפרויקט הזה, אבל הבעיה הזאת מטרידה אותי כל הזמן
כך שאם מישהו יודע על פתרון, אשמח לשמוע!

• הוסף לסימניות
אם יש צורך בעיצוב פוטושופ
מבצעים את העיצוב שם שומרים מכניסים לאינדיזיין למאסטר
ושם עושים את כל השאר הטקסט...
כך הכל בקובץ אחד ונשמר לפידיאף ללא כל בעיות ובאיכות וקטורית.

• הוסף לסימניות
תודה!!
אנסה כך פעם הבאה.
אני פשוט לא מספיק מכירה את אינדיזיין

• הוסף לסימניות
הכי פשוט שיכול להיות להכניס למאסטר
ואז לפתוח עמודים ולשרשר טקסט..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה