כללי עזרה בסגירה שוב

• הוסף לסימניות
כשאני סוגרת קבצים דרך פוסטסקריפט יש הבדל ביו האינדיזיין לאילוס.
למה?
(מבחינת משקל)

והאם לשלט גדול צריך לעשות פוסטסקריפט מהאינדיזיין או שהיצוא לקובץ פידיאף (הדפסה) מספיק משטח את כל הקובץ??

אשמח לתשובה בהקדם

תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
אני יודעת שרק עכשיו העליתי את השאלה אבל זה ממש דחוף לי לצערי והדפוס מחכה ממני לתשובה האם אני צריכה לשלוח לו קבצים חדשים או שהוא יעבוד עם מה ששלחתי דרך יצוא - פידיאף הדפסה.

(פשוט באיזה קובץ מאילוס. משהו השתבש בהדפסה כי הוא עדיין היה פתוח, השאלה אם גם הסגירה הזאת באינדיזיין משאירה את הקבצים פתוחים)

ניסיתי גם לחפש כאן בפורום ומצאתי רק אשכול שטוען שהדיסטילר לא כ"כ מומלץ באינדיזיין

• הוסף לסימניות
כשעבדתי בעיתון ייצאנו עמודים מאינדיזיין בפוסטקריפט יצא מעולה

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, למה שתהיה בעיה בייצוא לPDF?

• הוסף לסימניות
כי הוא טוען שהקובץ "עובר" לפני הדפסה ב RIP הרבה זמן וכנראה הקובץ פתוח
(בקובץ אחר שסגרתי מאילוס דרך שמירה לפידיאף ולא הדפסה - שאני מאמינה שזה קשור- זה הדפיס למשל קוביות שחורות במקום לבנות)

• הוסף לסימניות
בקיצור תשמרי בפוסט קריפט איכות דפוס
ובדיסטילר תייצאי גם באיכות דפוס PRESS QUALITY
וזה יהיה משוטח ובעז"ה גם איכותי

• הוסף לסימניות
אני לא רואה אצלי PRESS QUALITY בדיסטילר
איפה זה מופיע?

• הוסף לסימניות
מצאתי

אוף אני פשוט בלחץ כי זה סגר לי אוטומטי בעצם על SMALL ושלחתי ככה
שיגעתי את הדפוס יאוו

אבל למה הוא הופך לי את הדף לצד? זה בסדר?

• הוסף לסימניות
SMALL זו איכות גרועה
ומה זה נקרא שהוא הופך לצד?

• הוסף לסימניות
מזל ששמתי לב
השם ישמור אותי

ואי פשוט הצלת אותי!!!
וזה נקרא שהקובץ פשוט שוכב לצד, 90 מעלות
אני מקווה שזה בסדר
זה פעם ראשונה שאני סודרת ככה פשוט

• הוסף לסימניות
תעשי צילום מסך של הגדרות הדיסטילר ותשלחי למייל שלי

• הוסף לסימניות
מה המייל שלך?
זה הסתדר לי מבחינת המיקום
אבל עכשיו אני רואה שהוא הוציא לי פס לבן מסביב לקובץ PSD ללא רקע שמיקמתי בפנים
והוא לא נעלם בהגדלה גם!!

אין לי מזל היום :mad::mad::mad::mad::(:(:(:(

• הוסף לסימניות
אני לא רוצה להכנס לזה כי את בלחץ ואני לא רוצה לצאת אחראי, אבל באופן כללי, היום הגשה לדפוס זה רק בייצוא ל-PDF, ואם יש לדפוס בעיה עם משהו שיגידו מה ותשני את ההגדרות של הייצוא של ה-PDF (למשל, אפשר להגדיר שישטח את הקובץ בייצוא וכו')

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1698551:
אני לא רוצה להכנס לזה כי את בלחץ ואני לא רוצה לצאת אחראי, אבל באופן כללי, היום הגשה לדפוס זה רק בייצוא ל-PDF, ואם יש לדפוס בעיה עם משהו שיגידו מה ותשני את ההגדרות של הייצוא של ה-PDF (למשל, אפשר להגדיר שישטח את הקובץ בייצוא וכו')

איך אני מגדירה את זה???

אתה מתכוון לסגור לאקרובט 4 ואז לסמן באדוונס היי קוואליטי (אין לי כח להחליף לאנגלית)?
ניסיתי, הוא מוציא לי מלאאאא פסים לבנים שלא נעלמים בהגדלה ואני לא רוצה לסמוך על זה שלא יראה בדפוס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1698551:

אתה צודק
אבל עדיין אם רוצים לקבל קבצים עוד יותר מוקטנים במשקל אז עובדים עם פוסטקריפט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה