עזרה בסגירת סרט כבד

• הוסף לסימניות
ערב טוב לכולם!
ב"ה סיימתי עכשיו פרוייקט של סרט ליום נישואים בשעטומ"צ.
סגרתי אותו לקובץ avi בפורמט pal/
ואז גיליתי שהוא שוקל 5.7 ג'יגה ולכן אין לי אפשרות לצרוב אותו לדיסק dvd עמ"נ להעניק אותו ללקוח.
אשמח לקבל עזרה מה לעשות במקרה כזה כדי שהקובץ יעלה על דיסק dvd שכידוע מסוגל להכיל עד 4 ג'יגה.
אודה על הדרכה מפורטת מכיון שזו פעם שאני נתקלת באתגר כזה.

תודה (מכף רגל ועד) ראש!!!

• הוסף לסימניות
ערכתי את הסרט בפרימייר cs4
וסליחה על הבורות, מה זו תוכנת אנקור? האם היא של אדובי??? כמה מילים נוספות עליה ישפכו לי אור...
וגם, האם אין אפשרות דרך הפרימייר לעשות זאת?

• הוסף לסימניות
-file-adobe dinamik link- send to encore
לבחור איפה לשמור את הקובץ ואיך שיקראו לו
להכניס תקליטורDVD לכונן
ללחוץ על build בחלון build - בפינה השמאלית למעלה
מה שכתבתי תואם לcs5, כתבתי מאד בקצרה, מקוה שתסתדרי, בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה. אני מנסה.......
לילה טוב!

• הוסף לסימניות
הלכתי לפי ההוראות וב"ה נראה שהגעתי למקום הנכון. הוא בדק את הפרוייקט ומצא שגיאה אחת:
end action not set
איך מתקנים את זה? או שאפשר לדלג וזה לא משמעותי???
מקווה להמשך עזרה יען אני זקוקה לכך בדחיפות.
תזכו למצוות.

• הוסף לסימניות
אין צורך, אפשר להמשיך הלאה.

הוא שואל בעצם מה לעשות בסיום ניגון הסרט, הוא מחכה להוראה האם לחזו רלתפריט, לנגון שוב, לקפוץ לפרק אחר.

אם לא עשית פרקים ותפריט - להתעלם.

• הוסף לסימניות
יישר כח על התגובה המהירה!
אני ממשיכה בעזרתכם.
בשורות טובות בקרוב...!!!:)

• הוסף לסימניות
בוקר טוב!
תודה כל העוזרים/ות לעיל!!!!!!!
ויהי ערב - פעלתי על פי הוראותיכם והשארתי את המחשב לעבוד, כאשר אני פונה סוף סוף לישון...
ויהי בוקר - המחשב ב"ה פעל על פי הוראותי, והדיסק סוף סוף הגיח לאויר העולם והתחיל לעבוד...!
יישר כח, בזכותכם למדתי משהו חדש.
המשיכו לעזור לכל ולהצליח בכל!

• הוסף לסימניות
ולכולם, תמיד תדעו קובץ AVI מיועד לעריכה בלבד
אף פעם לא סוגרים ללקוח בקובץ כזה.
או DVD או במקרה ל- CD
(חוץ מה-HD כמובן)

הצלחות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה