עזרה בסגירת סרט

• הוסף לסימניות
ערכתי סרט בפרימייר 2.
א. סגרתי אותו ל DVD אך התוצאה הסופית היא שכל ההסרטות יצאו בגווני וורוד ירוק ולא בצבעים האמיתיים. מה עושים? (פורמט הסרטים הינו AVI. פעם ראשונה שנתקלתי בזה. תמיד אני עובדת עם חומרים בפורמט זה וסוגרת כך).

ב. ניסתי לייצא ב MPEG2-DVD , הצבעים אכן יצאו טבעיים, אך הסרט יצא ללא קול. כלומר יצאו לי קובץ של שמע וקובץ של הסרט בלי קול.

תודה רבה רבה לכל מי שיעזור!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמה458;679893:
ערכתי סרט בפרימייר 2.

ב. ניסתי לייצא ב MPEG2-DVD , הצבעים אכן יצאו טבעיים, אך הסרט יצא ללא קול. כלומר יצאו לי קובץ של שמע וקובץ של הסרט בלי קול.

אם את צורבת באנקור אז חפשי בפורום פה שהיו כאלה שהמליצו על ייצוא כזה
ולייבא את שניהם יחד לאנקור.
מקווה שהובנתי

• הוסף לסימניות
בפרימייר 2 יש אפשרות לייצא ישירות ל DVD תמיד הייתי עושה כך ורק עכשיו זה יצר לי בעיה..
הבעיה היא שהסרט יצא בצבעים מוזרים ממש..

• הוסף לסימניות
כנראה שבאמת לא הובנתי.....
את לא סוגרת דיסקים באנקור?
את יודעת לסגור דיסקים באנקור?

• הוסף לסימניות
לא. אני סוגרת את הסרט דרך פרימייר. (EXPORT TO DVD)
כך למדו אותי וכך אני עושה תמיד. עד עכשיו לא נתקלתי בבעיות..

• הוסף לסימניות
אם תכווני בהגדרות ייצוא את האודיו לMPEG במקום PCM תקבלי קובץ אחד שמכיל את שניהם

• הוסף לסימניות
אם סוגרים כמו נעמה דרך הפרמייר, זה משנה מבחינת האיכות אם סוגרים על AVI, או MPEG2-DVD ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י LECHAIM;680263:
אם סוגרים כמו נעמה דרך הפרמייר, זה משנה מבחינת האיכות אם סוגרים על AVI, או MPEG2-DVD ?
במידה והיעד הסופי הוא DVD, הדרך הנכונה היא לסגור בפורמט שמיועד לDVD, הווי אומר MPEG2.
סגירה בAVI תבזבז נפח וזמן מיותר להמרת הקובץ לMPEG(הקידוד שעליו מבוסס DVD)

• הוסף לסימניות
ומבחינת איכות זה ממש לא משנה, שכן DVD בנוי מקידוד של MPEG2 כך שAVI יכול רק להוריד איכות מכיוון שבהפיכה לDVD נדרשת פעולת המרה מAVI לMPEG. מה שאין כן אם אתה מייצא לMPEG ומגדיר אותו נכון לדיסק כך שנשאר רק לבנות את הDVD ולא להפוך את הקובץ לקידוד אחר

• הוסף לסימניות
אין לי סיבה לבעיית הצבעים שחרגו,
אבל יש לי פתרונות לבעיית הסרט חסר הסאונד שיצא לך,
אולי כי זה לא בעיה בכלל :)
אז לפני הכל,
כדאי שתדעי, שאם סגרת לסיומת אמפג 2 דיוידי אמורים לצאת לך 4 קבצים.
שניים מהם שמושיים לגביך : קובץ הוידאו וקובץ האדיו.
שניהם קיימים לך, כך דיווחת,
אז כל מה שעליך לעשות זה לפתוח פרויקט חדש בתוכנת אנקור Encore
{לבחור פרמטרים מתאימים ( PAL , WIDESCREEN ) וכו'}
ללחוץ על FILE-NEW-TIMELINE
ולתוך הטיימליין ליבא את שני הקבצים המדוברים - קובץ הוידאו והאודיו.
עכשיו כששני הערוצים שוכנים בטח על הציר, כל מה שעליך לעשות זה לאחד אותם לדיסק אחד. לשם כך , עליך ללחוץ על לשונית בשם BUILD (נמצאת בצד שמאל למעלה)
לציין : Format - DVD
Output - DVD disk
אם מתחשק לך , תני גם שם ומספר עותקים מבוקש,
ו..........
וזהו בעצם.
לחצי build והדיסק שלך בדרך.......
אה, כמובן, בתנאי שהכנסת דיסק ריק לכונן..........

הצלחות:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה