כללי עזרה בסגירת קובץ אינדיזיין

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ של אינדיזיין עם הרבה מאוד תמונות psd עם שקופיות. (ז"א ללא רקע וכו')
כשאני סוגרת את הקובץ לpdf יש מין קוקווים כאלו על התמונות.
מה ניתן לעשות שזה לא יקרה?
ניסיתי לשים את כל התמונות בשכבה נפרדת תחתונה וזה עדיין לא עזר.
אשמח מאוד לעצות!
דחוף לי מאוד!
תודה רבה מראש!!!

• הוסף לסימניות
להתעלם. זה בסדר.

• הוסף לסימניות
הדפסתי את זה בדיגיטלי ולא ראו את הקיווקווים אבל גם בדפוס אופסט זה ייצא בסדר? בטוח?
זה ספר שלם וארוך ומפחיד אותי שההדפסה לא תצא טוב...

• הוסף לסימניות
אפשר להגדיל באקרובט.
אם כשמגדילים, נשאר כל הזמן קוקו דקיק, זה בסדר.
אם זה עבה יותר ככל שמגדילים אותו, אז זה בעיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמר111;209942:
יש לי קובץ של אינדיזיין עם הרבה מאוד תמונות psd עם שקופיות. (ז"א ללא רקע וכו')
כשאני סוגרת את הקובץ לpdf יש מין קוקווים כאלו על התמונות.
מה ניתן לעשות שזה לא יקרה?
ניסיתי לשים את כל התמונות בשכבה נפרדת תחתונה וזה עדיין לא עזר.
אשמח מאוד לעצות!
דחוף לי מאוד!
תודה רבה מראש!!!

1. אפשר גם בהגדרות סגירה לסגור בגרסא יותר מתקדמת של אקרובט (5 או 6) וזה גורם ברוב המקרים לקיוקווים האלה להעלם
אבל רצוי לודא קודם עם בית הדפוס שאין להם בעיה עם זה שאת סוגרת בגרסאת אקרובט חדשה יותר
..בכל מקרה כמו שהיזכרו פה לפני, וגם מניסיוני שלי, למעט מקרים נדירים,בהדפסה בפועל הקווים האלה לא מופיעים, זה פשוט בגלל שהאקרובט 4 לא יודע לבנות אותם כמו שצריך

2. אם את רוצה ללכת על בטוח, זו השיטה הנכונה לעבוד בה - במקום להשתמש בתמונות psd עם שקיפות תעשי clipping path בפוטושופ לצריבות, ותשמרי מחדש את כל הקבצים, אחר כך תעדכני את כל הלינקים באינזדיזין לקבצים וזהו, ככה גם אם תסגרי כמו שאת רגילה לסגור - לא יופיע הקיוקווים בכלל!,
לדעתי, רצוי מלכתחילה תמיד לעבוד כך, כלומר לעשות clipping path ולשמור את הקובץ כ eps במקום לעבוד עם שקיפות של psd - ככה תקבלי סגירה ללא תקלות, באותה איכות והקבצים (גם האינדיזיין וגם ה pdf להדפסה) ישקלו הרבה פחות (מונע גם מהמחשב להתקע..)

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
אני אשמח מחר להבין יותר בפירוט מה לעשות. אם תהיה בפורום מחר בבוקר יעזור לי מאוד.
תודה תודה ולילה טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמר111;210112:
תודה רבה!
אני אשמח מחר להבין יותר בפירוט מה לעשות. אם תהיה בפורום מחר בבוקר יעזור לי מאוד.
תודה תודה ולילה טוב.

אני עובד בשעות הבוקר ומחר ספציפית אני booked עד סוף היום.. לכן לצערי קרוב לוודאי שלא תהיה לי אפשרות לענות באותו זמן
אבל תשארי פה פירוט מה בדיוק לא הבנת ואני אשתדול לחזור עם תשובה בהקדם האפשרי

אם זה עוזר הנה לינק לסרטון (לא הכי מוצלח לדעתי..אבל זה מה שמצאתי בחיפוש גוגל מהיר) שמסביר שלב אחרי שלב איך לעשות clipping path לתמונה ואז להכניס אותה לאינדיזיין (ווכך להשיג את אותה תוצאה כמו של שקיפות וכו')

הנה הלינק http://www.video-tutes.com/files/IN/ClippingPath.swf

שימי לב! ייקח לסרטון משהו כמו דקה עד 5 דקות להטען ובהתחלה תראי סתם עמוד ריק
אז סבלנות,
עוד משהו שחסר בסרטון הוא שכשמכניסים את התמונה לאינדיזין צריך לזכור לסמן בהגדרות הכנסת תמונה את הצ'ק בוקס ליד ''apply photoshop clipping path' אבל מעבר לזה הסרטון דיי מסביר את התהליך - מקווה שזה יעזור

וכאמור- אחרי שתשתמשי בתהליך הזה ליצירת שקיפות לתמונות - תוכלי לסגור מהאינדיזין pdf -ים גם על אקרובט 4 ובכל זאת לא יופיעו קיוקווים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה