כללי עזרה בסגירת קובץ PDF מאינדיזיין-לא נסגר לי בגלל פונט

• הוסף לסימניות
ראשית ראיתי שכתבו שנפתחו אשכולות בעבר אך לא מצאתי אותם, או פתרון.
אז ככה, אני מעמדת ספר בכמה שפות והקובץ אינדיזיין פשוט לא נסגר לי לPDF,
יש שם פונט מסויים שככל הנראה מונע ממנו להיסגר,
הבעיה היא שאני צריכה דווקא אותו-(בערבית)
במאפיינים של הגופן רשום כך: אפשרות שיבוץ גופן="מוגבל"
הבעיה היא שאין דרך אחרת להשיג קובץ גופן אחר וזה מה שיש, (הגופן נקנה בחו"ל ע"י הלקוח) ויש אותו גם להורדה באינטרנט וכולם אותו קובץ.
אשמח אם מישהו יודע איך לפתור זאת ולעזור לי....

• הוסף לסימניות
תעמדי על תיבת הטקסט ותלחצי CTRL+O (להפוך את הטקסט לצורה וקטורית) ואז למחוק (או להזיז הצידה) את הטקסט עצמו.

• הוסף לסימניות
להפוך לעקומות - רעיון נהדר - רק יש לקחת בחשבון למחוק גם את התבת טקסט שזה עושה עימו מאחורה - כי אם לא כן זה עדיין לא יסגר לך - וכמו כן מאוד מאוד כדאי לעשות גיבוי לקובץ כמו שהוא כי אחרי זה התיקונים יהיו סיוט.

• הוסף לסימניות
צריך לתקן את הגופן

• הוסף לסימניות
איך מתקנים את הגופן? (הכוונה שחוץ מלהחליף גופן- יש דרך לתקן אותו?)
עקומות לא יהיו פתרון, מכיוון שהתיבות/מיקומי הטקסט בערבית משתבשות לי כשהוא נהפך לעקומה.

• הוסף לסימניות
בתוכנה לעריכת גופנים כמו FontCreator
או באמצעות עורך הקסאדצימלי לשנות איזה ערך בקובץ מ-0 ל-1...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה