עזרה בסידור סלון ללא קירות

• הוסף לסימניות
בעז"ה אנחנו מתכוננים להכנס לדירה החדשה שלנו.
אשמח לקבל את עזרתכם איך אפשר לסדר את הסלון כשאין כמעט קירות.
יש סדר של הקבלן בתרשים אבל אין לי איפה לשים ספריה.
מצו"ב תמונה של התרשים.

גילוי נאות: גלקסי אינו שלי.
צילום סלון דירה.jpg

• הוסף לסימניות
הייתי שמה ארון ספרים בהמשך הקיר של המקרר
שהצד השני שלו מזווה בחלק העליון ובחלק התחתון דלפק לאוכל

קבצים מצורפים

• חלוקת מטבח-סלון.jpg
    חלוקת מטבח-סלון.jpg
    1.8 MB · צפיות: 63
  • הוסף לסימניות
הייתי שמה ארון ספרים בהמשך הקיר של המקרר
שהצד השני שלו מזווה בחלק העליון ובחלק התחתון דלפק לאוכל
גאוני!
אבל אין לי חלונות במטבח והייתי מעדיף מטבח פתוח.
יש אפשרות לעשות ספרית גבס שהמדפים יתחילו מעל גובה הספה (מתחת יהיה אחסון או משהו כזה) עם אלכסון בסוף שלא יבלוט בכניסה?

קבצים מצורפים

• צילום סלון דירה.jpg
    צילום סלון דירה.jpg
    1.5 MB · צפיות: 70
  • הוסף לסימניות
הכל אפשרי, אפשר גם בחלק שממש מתחת הספה לא לשים כלום או כלי פסח שיהיו סגורים כל השנה
אבל מטבח פתוח לגמרי לסלון- זה מגביל מאוד.
לגבי איורור - את הארון ספרים לא הייתי עושה ממש עד התקרה אלא משאירה איזה 30 ס"מ פתוח לתחלופת אויר אולי אפילו צמחיה.
בנוסף, אין חלון בחדר שירות הסמוך למטבח?

אבל זה החלטה איך אתם אוהבים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה