כללי עזרה בסיעור מוחות- לוגו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1484200:
הפונט ב-4 מעולה. הפרח עדיין לא. תקטיני אותו משמעותית
תנסי בלי שקיפויות אלא משהו מאד מופשט וסימבולי
נו בטח, זה "לוטוס" :D... ניסיתי משהו, יותר טוב?

קבצים מצורפים

• לוטוס.png
    KB 18.2 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
אני לא בטוח שהוספת גרדיינט על הגרדיינט הקיים יעשה כ"כ טוב..
מבחינתי אני מוצא פה המון גוונים של סגול, יותר מדי. בסגנון העיצובי של היום, אם ניתן להגיע לאותה תוצאה עם צבע אחד אזי למה להכביד? בגרדיינט כדאי להשתמש רק אם הוא מביא איתו ערך מוסף (כגון: שמיים וצבע זהב. שמיים בצבע אחיד ייראו כפלאט דיזיין, ובאם שאר העיצוב איננו שטוח זה יגרע, ע"כ גרדיינט מומלץ. כמו גם צבעי זהב (לא לפרינט) שם מומלץ להשתמש בגרדיינט כדי לקבל את האפקט הרצוי). במקרה דנן, אני חושב שעיקר הלוגו הוא הצורה ולא הצבע.

אולי תנסי אופציה ללא האבקנים הלבנים וצבע אחיד לעלים (מקסימום מונוכרומטי)?
בנוסף, הייתי 'מיישר' את תחתית הפרח ומעביר תחתיו (אך בצמוד לו) פס דקיק שייתן הרגשה כאילו הצמח לא נגמר, דבר שישקף צמח מים, כיאה ללוטוס.

תמשיכי לעדכן!
בהצלחה

• הוסף לסימניות
הבעיה שאם אשטח את המעברים זה ייראה פלאט, ואני רוצה משהו שישדר את היוקרה. לא רק צורה שלמה בצבע אחד. איך מעבירים את זה כך שכן יראו עלה עלה?
אנסה עוד ואעדכן... תודה רבה לכולם!

• הוסף לסימניות
אולי עלה בהשראת שובל

• הוסף לסימניות
ראשית כל, אני לא בטוח שפלאט זה כזה נוראי.
זה קורה לי הרבה, אני עובד על לוגו, מוסיף הצללות, חתכים וצבעים, ובסוף לוחץ Alt-click (איחוד) ומאחד הכל לכדי צורה פשוטה (חזרה לבסיס).

בנוגע לשאלתך, את יכולה להגדיר שקיפות של עלים מסויימים כמולטיפליי או קולור דודג', או שאת יכולה לעשות חיתוך של כל עלה כך שהמעברים יהיו חלולים.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהפרח בצורתו הראשונה באשכול זה הוא ממש מיוחד ואצילי, (רק שהאבקנים צריכים להיות לבנים לחלוטין ולא בשקיפות...)
ופונט מס' 4 דווקא מאד מתאים,
כדאי לשחק טיפה בפורפורציות בין הטקסט ללוגו,
ולדעתי כדאי לטפל מעט בסימטריה של הפרח.

אבל בגדול, מקסים!!!!

הבעיה הקטנה היא, שאי אפשר להשתמש בשכבות שילוב בלוגו, זה יגרום לך הרבה בעיות בשימושיו השונים... לכן אחרי שתחליטי שזה הפרח סופית, תצטרכי לחתוך את חלקיו דרך path fainder ולצבוע כל חלק בצבע ה"מוחלט" שיתקבל כאילו שזה אכן שיטת שילוב (מקווה שהובנתי...)
בגדול עבודה ממש מושקעת ומיוחדת!

העבודות שלך בכלל, נהדרות ממש!...

• הוסף לסימניות
פונטים - שיפור ענק. 4 מאוד נחמד.
צבעים - מה שלנדא הציעה זה נכון. לא כדאי להשאיר שיטות שילוב, אלא ליצור אשליה של שקיפות.
את האבקנים כדאי להקטין, אבקנים של לוטוס הם די קטנים, וצמודים לבסיס הפרח במרכזו.

קבצים מצורפים

• ClickHandler.JPG
    KB 36.4 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
לדעתי הפונט לוטוס לא מתאים הוא עגול קצת, סריפי ויהודי
אם הקונספט יוקרה אז כדאי פונט חד יוקרתי וגבוה אולי זעפרן. צריך לנסות

בגדול אהבתי את הסמל
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה