כללי עזרה בעימוד רב טקסט באינדזיין

• הוסף לסימניות
האם יש מישהו שיודע איך מעמדים עמודי גמרא ויהדות באינדיזיין? כמו משנה ברורה וכו'.
ואפרט את דברי:
אני צריך בעבודה לספר זה - 3 תיבות טקסט בעמ'. אחת של גוף הטקסט, ושניים של ביאורים ומקורות (עיין בהקובוץ המצורף).
ושני תיבות הטקסט הנ"ל-התחתונות - צריכות לגדול ולקטון לפי גודלה של התיבה העליונה - גוף הטקסט - ושייכותה אליהם .
[אז בנוגע לקטע של השייכות - אני אמור לעשות את זה ידנית, מכיוון שזה יותר קל לענ"ד מאשר להעביר את זה לשיפוט התוכנה בגדרי הערות שוליים וגדריהם, ואכ"מ]
אז שאלתי ובקשתי היא בנוגע לההגדלה וההקטנה של התיבות התחתונות לפ"ע התיבה העליונה. דהיינו, כאשר אני מגדיל את התיבה העליונה - התחתונות קטנות ממילא.
אז כאשר אשתמש באפשרות 'דחיית טקסט', ממ"נ אינו מסייע לי, בגלל:
א. אם אני עושה את התיבה העליונה על כל העמוד וב'עורף'. ואת התיבות התחתונות אני מחבר לקבוצה ומגדיל ומקטין לפי-ערך העליונה (ומעניק להם 'דחיית טקסט') - איני יכול להגדיל ולהקטין בחופשיות את התיבה השמאלית מבין התחתונות, שהרי היא לא אמורה להיות מרובעת תמיד בקו אחד עם הימינת. כלומר - גם בתיבות התחתונות - לא צריכה להיות השוואה, והן אמורות להיות משתנות.
ב. אם אני עושה את התיבות התחתונות על כל העמוד ולעליונה מעניק 'דחיית טקטס', ממה-נפשך - זה יצור בעיה: אם אני מחבר אותן (את התחתונות שמתוחות על כל העמוד) - שוב פעם - אני לא יכול להניע בחופשיות את הקטנה מביניהן. ובאם איני מחבר אותן - הרי שהתיבה הקטנה - השמאלית - לא תזוז לפי ערך התיבה העלינוה - כי גם היא בעלת 'דחיית טקסט' כבר, - [שהרי בכדי שתוכל להתמקם בתוך התיבה הימינית - נתתי לה גם כן 'דחיית טקסט', כבר מקודם.]
למי שיש רעיון - אשמח לשמוע, ממש ממש תודה רבה מראש!

התגלות נאו!

קבצים מצורפים

• 83769.pdf
    KB 77.9 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
בשתי מילים: עדיף לעשות עבודה כזאת בתוכנת תג עם 'רב טקסט'. מנסיון.

אם תצליח לעשות את זה באינדיזיין, אדרבא, תחכים אותנו מהנסיון.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי למה אתה מחבר את התיבות לקבוצה
אם עושים דחיית טקסט שתי הקבוצות נדחות גם ללא חיבור ביניהן וניתן לשנות בקלות
לגבי השיכות אכן יש לעשות ידני אבל ניתן להקל על העברת עמוד על ידי שמירת עדיפויות

• הוסף לסימניות
ע"ע "תג - רב טקסט"

• הוסף לסימניות
עם תיבות עוקפות מלל, אפשר לעשות הכול באינדזיין.
בתג, ייקח פחות זמן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;238423:
עם תיבות עוקפות מלל, אפשר לעשות הכול באינדזיין.
בתג, ייקח פחות זמן.
ניסיתי ולא הצלחתי להבין מה התכוונת.
מחילה.

• הוסף לסימניות
תיבות עוקפות מלל פרושו דחיית טקסט
שיפט קונטרול W

ואני לא הבנתי איפה הסתבכת ??
:)

• הוסף לסימניות
אתה יכול לעשות דחייה מסוג "דלג על אוביייקט" לאחת מהמסגרות התחתונות, והטקסט יידחה לרוחב כל העמוד.
כעת לא תצטרך לקבץ את המסגרות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה