כללי עזרה בעימוד

• הוסף לסימניות
מישהוא יכול להגיד לי בבקשה
מה אני עושה אם אני מביאה תיבת מלל מוורד
והתיבה מופיעה לי בתיבת מלל אנגלית (שמאל לימין )
כל מה שניסיתי להפוך לעברית לריק....
זאת אומרת הכנסתי העדפות התוכנה לעיברית.....
יש למישהו עיצה מה עושים?
תודה לכל העוזרים.:confused:

• הוסף לסימניות
מה אין לאף אחד תשובה????????

• הוסף לסימניות
בתפריט type story תלחצי על האייקון הימני

• הוסף לסימניות
מה מתהפך? התיבה או הטקסט?
אם התיבה- בחלון story ("כתבה" בגרסה עברית) תשני את האפשרות מאנגלית לעברית.
אם הטקסט התהפך- תשני בחלון סגנון תו- כיוון תוים ברירת מחדל ולא משמאל לימין.

• הוסף לסימניות
ניסיתי לפני שרציתי לכתוב מה שהצעתם.
התיבה עצמה היא משמאל לימין לא הגדרת הפסקה (היא דוקא בסדר), אלא התיבה (נקודת היציאה והכניסה) "הפוכה".
לא הצלחתי לשנות את זה בstory, הלחצן הLTR בחור ובלתי ניתן לשינוי.

• הוסף לסימניות
תשנה את ה- WORKSPACE

למשהו אחר ואז תנסה בסטורי

אם לא הולך סגור את הקובץ ותפתח שוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;585608:
בתפריט type story תלחצי על האייקון הימני
תודה רבה ממש עזרת לי
ותודה לכל העוזרים....
יש לי עוד שאלה קטנה...
לפעמים כשאני רוצה להכיל סיגנון מסויים ואני לא מצליחה...
עד שאני ממש עוברת כמה פעמים מסגנון לסגנון ולוחצת את הסגנון הרצוי
ורק אז אני מצליחה...זה מעייף ומיגע
מכירים את זה ?:rolleyes:
מה אפשר לעשות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה