שאלות למתחילים עזרה בעיצוב אלבום-דחוף!

• הוסף לסימניות
אצל אבי (בקרית ספר) אפשר לעשות כמה עמודים שאת רוצה, המחיר לגודל שאת צריכה(21/56) הוא 7 שקלים לעמוד + מחיר על הכריכה, כריכת בוק 70, כריכה מעור או זכוכית או שילוב זכוכית באזור 130, (+30 ש"ח למשלוח)

• הוסף לסימניות
עמוד את מתכוונת לדף פתוח,(כמו 2 עמודים מחוברים של ספר)כן?

• הוסף לסימניות
אצל אבי (בקרית ספר) אפשר לעשות כמה עמודים שאת רוצה, המחיר לגודל שאת צריכה(21/56) הוא 7 שקלים לעמוד + מחיר על הכריכה, כריכת בוק 70, כריכה מעור או זכוכית או שילוב זכוכית באזור 130, (+30 ש"ח למשלוח)

יכולה לתת מספר? תודה!

• הוסף לסימניות
גם אני מדפיסה הרבה אצל אבי וילנברג ומאוד מרוצה מהאיכות והשירות
אפשר כמה עמודים שרוצים
מצרפת את המייל שלו והמספר לתועלת הכלל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
והמספר : 0545799253

• הוסף לסימניות
אז באמת אני מבינה מפה שאפשר להדפיס בדיגיטלי גם פחות מ-20 דפים במקומות מסוימים.

מישהו יודע לגבי רוט אלבומים, האם הם מאפשרים הדפסה על פחות מ-20?

תודה רותי, על התשובה המפורטת. באמת בדקתי גם אלבומי הדבקה והצעתי ללקוחה, אך היא העדיפה את הדיגיטלי.
יש באלעד אצל יניב סירי גודל 21/54 והוא נותן להדפיס 10 עמודים (מינימום)

• הוסף לסימניות
גם אני מדפיסה הרבה אצל אבי וילנברג ומאוד מרוצה מהאיכות והשירות
אפשר כמה עמודים שרוצים
מצרפת את המייל שלו והמספר לתועלת הכלל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
והמספר : 0545799253
יש לך מחירון שלו לצלמים?

• הוסף לסימניות
אין לי מחירון כרגע
אבל אפשר לשלוח לו מייל או להתקשר ולבקש את הקטלוג שלו

• הוסף לסימניות
אין לי מחירון כרגע
אבל אפשר לשלוח לו מייל או להתקשר ולבקש את הקטלוג שלו
את ממודיעין עילית? יש לך עבודות מפותחות שאוכל לבוא לראות את האיכות שלו?

• הוסף לסימניות
מקובל (21-56) כולל 20 דפים
ממש לא חייב!
אלבום יכול להיות גם 20*40
ו12-13 דפים
וזה יוצא נפלא!!!!

סליחה,עכשיו אני רואה שזה הקפצה:eek:
(לא מצליחה למחוק..)

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה