עזרה בעיצוב הסטודיו שלי- חמים, כיף, בעיקר מקצועי.

• הוסף לסימניות
בעז"ה בחודש הקרוב, אני אמורה לפתוח את הסטודיו שלי-
אני מחפשת מקורות השראה, רעיונות איך לעצב אותו.
מדובר במשרד בגודל של 14 מ"ר.

כמובן שהכל עוד פתוח, אני די רוצה שיהיה צבעוניות של המיתוג (כמו מה שמופיע פה בצד ימין)- אך לא מידי, כי אז זה יהפוך להיות קיטש.

חשוב לי אוירה חמימה, בד בבד עם מקצועיות ורושם.

אשמח לראות ואם יש לכם להציע לי רעיונות.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
ממליצה לך ללכת על גוונים בהירים ולזרוק מעט נקודות צבע באביזרים משלימים.
את יכולה גם לבחור קיר אחד ולעשות ממנו קיר נושא ולצבוע אותו בצבע אחר (אולי אפילו טפט בגוני הלוגו)
כדי להכניס קצת תחושת חמימות למקום את יכולה להוסיף וילונות רכים (חצי שקופים)
ואם עדיין אין ריצוף את יכולה לרצף בפרקט (נותן תחושה חמימה יותר מאריחים)

בגדול, לכי על ריהוט לבן וילונות לבנים ואת הצבעוניות שאת רוצה תכניסי
בכיסא/אביזרים על מדף/ תמונות ממוסגרות/טפט וכו'.

אם תעלי שרטוט של החדר יהיה לנו קל יותר לעזור לך.

נ.ב. אם את מחפשת השראות את יכולה להיכנס ל houzz או ל pinterest.

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה על הפרגון והפרוט!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה