עזרה בעיצוב לאנדרואיד

• הוסף לסימניות
אני מעצבת עכשיו אפליקציה לאנדרואיד. אני אמורה לשלוח למפתחת מסך "splash screen"
בקובץ jpg. המפתחת עובדת על xdk, והיא שלחה לי מידות של 4 גדלים שונים שבהם היא רוצה את התמונה. מה שקורה בפועל, יש מסכים שהתמונה מתעוותת כדי להתאים את עצמה לגודל המסך.
משהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה כך שבכל המסכים התצוגה תראה טובה?

• הוסף לסימניות
היא מתעוותת כי הפרופורציה שונה?
זה דורש בעצם לוותר על חלקים מהתמונה. מימין, משמאל או מהצדדים

• הוסף לסימניות
כן, היא מתעוותת כי הפרופורציה שונה.
העניין הוא שסביבת העבודה של xdk מאפשרת להעלות רק 4 גדלים של תמונות וזה לא מתאים לגמרי לכל סוגי המכשירים

• הוסף לסימניות
בתור מתכנתת אנדרואיד -
הרבה פעמים עושים בsplash screen רקע חלק
ועליו את כל התמונות והכיתובים

אם זה כמובן מתאים לעיצוב שלכם
תאמרי לה מה הצבע רקע ותתני לה את התמונות והיא תשים אותם ממורכזות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבז;2268370:
בתור מתכנתת אנדרואיד -

זה מה שרציתי להציע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבז;2268370:
בתור מתכנתת אנדרואיד -

אין לי בעיה להשתמש ברקע חלק, היא אמרה לי שהיא צריכה את כל המסך כתמונה בjpg. האם אני יכולה לשלוח לה רק את הלוגו והטקסט כתמונה קטנה והיא תמרכז?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סיפי;2268644:
אין לי בעיה להשתמש ברקע חלק, היא אמרה לי שהיא צריכה את כל המסך כתמונה בjpg. האם אני יכולה לשלוח לה רק את הלוגו והטקסט כתמונה קטנה והיא תמרכז?

כן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה