עזרה בעיצוב מטבח לדירה חדשה מקבלן

• הוסף לסימניות
שלום,
הייתי רוצה לקבל מידע לגביי מטבח לדירה מקבלן,
אנחנו רוצים להעביר אותו למיקום אחר בדירה, מה שכולל שינוי מקום הצנרת וכו' אבל אין ברירה אחרת אין סלון...
רצינו להביא נגר ערבי ואני מאד מתלבטת,
מי שיש לו נסיון בעניין אשמח לקבל מידע.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
קודם כל אני עוקבת גם.
שנית, לדעתי תעלי לכאן את השרטוט של הדירה ותסמני לאן את רוצה להעביר את המטבח.
ובאופן כללי, את תמיד יכולה להזמין אדריכל שיתן לך רעיונות והצעת מחיר ספיציפית.
אישית, לא חושבת שזו אמורה להיות בעיה להעביר מטבח למקום אחר. יש כאן הרבה מעצבות שעשו כאלה דברים.

• הוסף לסימניות
בד"כ אפשר להעביר מטבח למקום אחר אלא אם כן מדובר במרחק מאד מאד גדול מתשתיות הצנרת והביוב.
אבל אם זה דירה מקבלן צריך שהוא יסכים לבצע זאת או לחכות לגמרי עד אחר קבלת המפתח.
יצוין שאם תעשו אח"כ שינויים ויהיו בעיות של רטיבות וכד' הקבלן יוכל לטעון שאין לו אחריות .... כך שעדיף לבצע לפחות את עבודות המים והחשמל ע"י הקבלן.
וכמו שכתבה @קשת החיים תעלי תוכנית ויוכלו לעזור לך כאן.

• הוסף לסימניות
שלום,
הייתי רוצה לקבל מידע לגביי מטבח לדירה מקבלן,
אנחנו רוצים להעביר אותו למיקום אחר בדירה, מה שכולל שינוי מקום הצנרת וכו' אבל אין ברירה אחרת אין סלון...
רצינו להביא נגר ערבי ואני מאד מתלבטת,
מי שיש לו נסיון בעניין אשמח לקבל מידע.
תודה רבה.
לא לוותר על מעצבת שתלווה את העבודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה