עזרה בעיצוב סטודיו

• הוסף לסימניות
א. רציתי לשאול מנסיון שלכם באיזה צבע הייתם צובעים את האותיות בקובץ המצורף.. זה יצולם על רקע שחור ולציבור החרדי (אני מדגיש לציבור החרדי כי בדרך כלל הם באים בלבוש שחור לבן או אפור לבן)..??
ב. איך אני יכול לעשות את האפקט של ההברקה ברצפה בלי פורמייקה? יש חומר אחר יותר גמיש?
תודה רבה רבה לעונים

קבצים מצורפים

• IMG-20150121-WA0016.jpg
    KB 290.4 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
איזה השקעה:)יפה!!!
אני פעם ניסתי לעשות משו ברעיון אבל התיאשתי באמצע... ולא היה נראה כ"כ טוב...:(
בסוף קניתי אותיות א.ב. ג. חתוכות מעץ (לא גדול).

נראה לי צבע אדום או אפור עם איזה טקסטורה לא רק חלק.....

בהצלחה!:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתי קונץ;1502354:
איזה השקעה:)יפה!!!
אני פעם ניסתי לעשות משו ברעיון אבל התיאשתי באמצע... ולא היה נראה כ"כ טוב...:(
בסוף קניתי אותיות א.ב. ג. חתוכות מעץ (לא גדול).

נראה לי צבע אדום או אפור אם איזה טקסטורה לא רק חלק.....

בהצלחה!:)

כן צבע חם, יהיה מתאים מאד!!

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה על התגובות המהירות... אני ינסה לעצב רגע בפוטושופ ותגידו חוות דעת..

• הוסף לסימניות
איך נראה עכשו?

אשמח לחוות דעת..
וכמובן תתודה מראש לעוזרים..
נ.ב אשמח לתשובה גם על השאלה השניה

קבצים מצורפים

• 55.jpg
    KB 332.8 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
מעולה, חי!!!!!!! וילדותי

• הוסף לסימניות
אני הכי אוהבת את זה לבן חלק, או צבע עץ ונגה.
שישדר יותר יוקרה פחות תפאורת מסיבות בגן ילדים

• הוסף לסימניות
(אני מדגיש לציבור החרדי כי בדרך כלל הם באים בלבוש שחור לבן או אפור לבן)..??
ב. איך אני יכול לעשות את האפקט של ההברקה ברצפה בלי פורמייקה? יש חומר אחר יותר גמיש?
תודה רבה רבה לעונים[/QUOTE]

ילדי החלקה מגיעים עם שלל צבעים בבגדים
נגמרה המודה של החליפות שחור לבן
ובריצפה אפשר להוסיף פרספקט שקוף

• הוסף לסימניות
ילדי החלקה מגיעים עם שלל צבעים בבגדים
נגמרה המודה של החליפות שחור לבן
ובריצפה אפשר להוסיף פרספקט שקוף

אבל תמונות כאלו יותר מתאימות לבגד רציני ולכן עדיף שזה יהיה בצבע נטרלי בז או עץ שיתאים לכל סוג בגד שהאמא תביא וככה לא נתקעים עם אותיות אדומות ובגד אלגנטי אפור כחול .....

תמיד ניטרלי עדיף
גם יוקרתי יותר וגם לא תוקע!

• הוסף לסימניות
גוון שמנת בהיר עם נגיעות כהות בטקסטורת עץ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה