בקשה עזרה בעיצוב תמונה בפוטושופ

• הוסף לסימניות
Document-page-001.jpg

• הוסף לסימניות
תודה מראש לכל העוזרים
רק הבהרה: אני לא מתמצא כמעט בפטושופ אז אם אפשר להסביר קצת יותר בהרחבה.
(אני גם לא קשה הבנה - ויש לי חוש טכני די טוב....)

• הוסף לסימניות
טוב אז את לוחצת על התמונה מגדילה אותה טיפה ולוחצת בלחצן הימני של העכבר הוא יתן לך שמה כמה הגדרות תבחר באחד מהם
אני לא בדיוק זוכרת מה ופשוט תשחק

• הוסף לסימניות
לפתוח את תמונת המשאית בפוטו'
‏‏לכידה.JPG

לשים מעל שכבת המשאית את התמונה שרוצים לשחק
להניח אותה + - במקום הרצוי (אם יש צורך אז להגדיל את התמונה)
קכק.JPG

ctrl t על התמונה שרוצים לשחק
לתפוס אחת מ4 הפינות + מקש ctrl ולהוזיז למקום שרוצים
ככה ממשיכים ל3 הפינות האחרות
מכונית 2.JPG
מכונית 3.JPG
מכונית 3.JPG
מכונית 3.JPG

מקווה שזאת הכוונה
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לפתוח את תמונת המשאית בפוטו'
צפה בקובץ המצורף 556169

לשים מעל שכבת המשאית את התמונה שרוצים לשחק
להניח אותה + - במקום הרצוי (אם יש צורך אז להגדיל את התמונה)
צפה בקובץ המצורף 556170

ctrl t על התמונה שרוצים לשחק
לתפוס אחת מ4 הפינות + מקש ctrl ולהוזיז למקום שרוצים
ככה ממשיכים ל3 הפינות האחרות
צפה בקובץ המצורף 556171 צפה בקובץ המצורף 556172 צפה בקובץ המצורף 556172 צפה בקובץ המצורף 556172

מקווה שזאת הכוונה
בהצלחה!
וואו וואו וואו
תודה רבה אין לי מילים.
אני כבר מנסה שעה - כמעט התייאשתי!
תודה רבה לך
ותודה רבה פרוג!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה