כללי עזרה בעיצוב

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!
מצורף קובץ סקיצה לפלייר פרסום.
גם אני וגם הלקוחה(שזו אשתי...)קצת תקועים עם העיצוב ומרגישים שזה עוד לא זה.
ברור שהפלייר לא ישאר ככה -נשמח לעצות והארות.

נ.ב
אני לא יהיה ליד המחשב עד מחר בערב ב"ה-ואז אגיב בשמחה לעצות.

אשריכם ותודה רבה.

קבצים מצורפים

• haya.png
    KB 126.5 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
טוב לא ראיתי...

שבאינטרנט הפונט נראה ככה...
אז עצה ראשונה אני אחסוך ממכם ואיעץ לעצמי -אם רוצים להשאר עם הפונט הזה אז בולד:):)

• הוסף לסימניות
ההתחלה טובה.
אבל:
א.קשר בין שני הפונטים של הכותרת והטקסט.
ב. סדר במודעה, לא כל הפונט באותו גודל, זה נראה ארוך ומשעמם ובכלל לא מושך לקרוא,
ג. ולמה קודר למה לא פורח ומלבלב שמחה יהודית דמיון מודרך משהו של גלי ים של נוף קסום... (אולי? או שזה יראה קיטנת נופש...)

• הוסף לסימניות
א. המודעה הזו מזכירה לי אזכרה למישהו
ב. כמו שאמרת הכתב לא מספיק ברור
ג. אותי מפחיד קצת התוכן של המודעה זה נשמע כמו איזה כת, אם אפשר לכתוב את זה במילים יותר פשוטות ופחות גבוהות
אבל ככה הקו הכללי ניראה בסדר

• הוסף לסימניות
הפונטים...
כדאי להחליף לפונטים תיקניים ומשדרים רוחניות.

• הוסף לסימניות
הפונטים...
כדאי להחליף לפונטים תיקניים ומשדרים רוחניות.
וכרגע המודע מאד שחורה כדאי להאיר אותה.

• הוסף לסימניות
הנר , סליחה מזכיר לי לעילוי נשמת.. אזכרה או משהו מעין זה.. אולי כדאי רק להבה ועל רקע לא שחור, אולי רקע של שמים, שקיעה..

• הוסף לסימניות
כנ"ל, גם לדעתי זה שחור מדי.
והטקסט מדי אחיד.
כדי ליצור קומפוזיציה מעניינת צריך קונטרסט - משהו גדול מאוד, משהו קטן, חלק במודעה נקי לגמרי מטקסט, כותרת ברורה ומושכת. אחרת העין של הקורא לא "נתפסת" לשום דבר, וממילא מדלגת.

שמחה, אהבה, חיבור גוף נפש - חסר פה ביטוי של הדברים הללו שעליהם מדבר הטקסט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nechama;321969:
הנר , סליחה מזכיר לי לעילוי נשמת.. אזכרה או משהו מעין זה.. אולי כדאי רק להבה ועל רקע לא שחור, אולי רקע של שמים, שקיעה..
גם לי נראה רקע שמיים, אפילו וקטורי,
אפר להוסיף עיטורים צבעוניים, וכו.
כדאי לשחק עם הטיפוגרפיה- כל אחד מ-3 נקודות לשים בתוך אוביקט כלשהו, ולהקטין את תיבות הטקסט שבהן הם נמצאים כרגע כדי שיהיו שורות קצרות יותר, ולהדגיש את הכותרות בבולד ובצבע שונה. את פרטי ההתקשרות לעשות בצורה אחרת.

• הוסף לסימניות
וואו

לא ציפיתי לכ"כ הרבה תגובות...
נראה לי שהייתי עייף מדי כשהכנתי את הסקיצה.
אכן נראה לי שצריך כמה שינויים דרסטיים ואולי אפילו ללכת על כיוון לגמרי אחר.
תודה לכל המאירים!רשמתי לפני את כל ההערות והעצות.
ניפגש ב"ה בקרוב בסקיצה הבאה.
אשריכם!

דרך אגב גם חברי הפורום הזה מוזמנים להיכנס לאתר החדש שלי!
http://www.studio-hitchadshut.co.il/

• הוסף לסימניות
בהמשך לשיחתנו...

האמת שהנר הגיע לאחר שניסיתי למצוא תמונות שיביעו התחדשות הארה וכ'-וכשכתבתי במאגרי תמונות מילים כמו הארה וכ'(באנגלית כמובן)הוא נתן לי תמונות של מנורות ופנסים או תמונות של אש ונרות שגם לא כ"כ התאימו.
בקיצור:
אשמח לקבל תמונות שמביעות הארה התחדשות אור וכ' או לחילופין ליבלוב צמיחה ורעננות.
אשריכם.

• הוסף לסימניות
הרוחניות לדעתי מובעת בצבעים פסטלים יותר ולא כהים. גווני ורוד/תכלת וכולי.
וגם פונט יותר עגלגל.

מהו הפונט של הכותרת?

• הוסף לסימניות
וגם חסרים אין סוף רווחים ואותיות בטקסט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה