מצד שני אם אתה נופל זה נקודת שבירה...תתמודד עכשיו בהקול החדש של קול חי
זה פרסום
תציע את עצמך באולפנים, שם מחפשים אנשים שיודעים לשיר, וגם משלמים.יש לי חוש מוזיקלי מאוד טוב ואני שר מאוד יפה. ואני מחפש להוציא את חוש השירה שלי ולהתמקצע בשירה. אשמח מאוד לכל ייעוץ והצעה.
מה זאת אומרת? מי מחפש?תציע את עצמך באולפנים, שם מחפשים אנשים שיודעים לשיר, וגם משלמים.
באולפנים כיום לוקחים זמרים בעיקר להקלטות סולו. למקהלה מחפשים בחורים אברכים עם כישרון שירה, אני לא יודע להגיד לך שמות של אולפנים, תנסה בקבוצת מוזיקה כאן אולימה זאת אומרת? מי מחפש?
אני בן 23 חרדי ליטאי סגנון שירה אשכנזי חסידי אבל אוהב מאוד גם סגנון מזרחי כמו חיים ישראל וישי ריבו וסגנון של אמני ישראל.בן כמה אתה?
איזה מגזר אתה: חרדי, חסיד, ליטאי , ספרדי?
איזה סגנון שירה: אשכנזי, מזרחי, חסידי, ?
לנגן ולשיר במקומות מזדמנים....יש לי חוש מוזיקלי מאוד טוב ואני שר מאוד יפה. ואני מחפש להוציא את חוש השירה שלי ולהתמקצע בשירה. אשמח מאוד לכל ייעוץ והצעה.
נו מצאת משהו?יש לי חוש מוזיקלי מאוד טוב ואני שר מאוד יפה. ואני מחפש להוציא את חוש השירה שלי ולהתמקצע בשירה. אשמח מאוד לכל ייעוץ והצעה.
פניתי לאולפנים באיזור שלי והצעתי את עצמי והם אמרו לי שבאמת הרבה פעמים הם צריכים ואם הם יצטרכו הם יתקשרו אלי.נו מצאת משהו?
עדין מחפש?יש לי חוש מוזיקלי מאוד טוב ואני שר מאוד יפה. ואני מחפש להוציא את חוש השירה שלי ולהתמקצע בשירה. אשמח מאוד לכל ייעוץ והצעה.
כן, עדיין מחפשעדין מחפש?
יש לי הצעה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים