עזרה בענין מצלמת וידאו מקצועית יד שניה

• הוסף לסימניות
שלום!
במקצועי אני עורכת וידאו
רציתי להכנס גם לתחום של צלום וידאו, למטרת עריכה
לדו' לקליפים של בת מצווה, מסיבות לבתי ספר
(עד עתה שכרתי מצלמות חובבניות...)
כעת ברצוני לקנות מצלמת וידאו שתשמש אותי
התקציב בסביבות 5000 ש"ח
המליצו לי על מצלמה מקצועית יד שניה במצב מצוין (בדיקה ע"י טכנאי)
הדגם sony pd 150
המחיר 5000-6000 ש"ח
מה אתם אומרים שווה או לא? אם לא מה אתם ממליצים במסגרת התקציב?

• הוסף לסימניות
אני אישית יותר אוהב את הצבעים של הפנסוניק DVX לדגמיה.

• הוסף לסימניות
מאד דחוף, הקניה נמרחת לי כבר...........אני לא יודעת כמה זמן (מוכר נכון?)

תודה מראש לעונים.

• הוסף לסימניות
DVX100 עדיף מPD170!
אם את עורכת מומלץ גם להשקיע בפלאש דריב של סיטידיסק לחסוך בדגימות ולשמור על הראש

• הוסף לסימניות
אינני חושב שתמצאי DVX100 במצב טוב במחיר שציינת.

• הוסף לסימניות
אם היא תגדיל את התקציב ל8K היא תצליח למצוא במצב סביר ואולי גם במצב מצויין..
בכל מקרה היא תאלץ בסוף להחליף ראש, השאלה רק כמה זמן היא תספיק לצלם עד שהחלפת הראש תגיע...
אני אישית לא הייתי שם על המצלמה הזו יותר מ6, מכיוון שירידת הערך של מצלמות הDV מתחזקת מיום ליום. וברגע שכונני הבלו ריי יכנסו לבית הממוצע - ערכם של מצלמות הDV יהיה כמו של רכב אמריקאי שעל הכביש למעלה מ10 שנים..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosale;437628:
וברגע שכונני הבלו ריי יכנסו לבית הממוצע..

הרבה מים יזרמו בירדן עד אז..

• הוסף לסימניות
טוב.. לאחר שקראתי שוב את דרישות הצילום, נראה לי שאת יכולה להתפשר על פחות. אם אינך זקוקה לחיבור XLR את יכולה לבדוק מצלמה של סוני מדגם: VX2100
כך היא נראת:
SonyVX2100.jpg

יש מישהוא שפירסם ביד 2 והוא רוצה עליה 6 וחצי זה נראה לי יקר בטירוף אך אולי הוא ירד ל5
http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php...facturID=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=VX2100

מצלמה נוספת שיכולה להתאים לך בתנאי שאת לא מצלמת בתנאי תאורה קשים, היא של JVC מדגם GY-HD111 . המשקל שלה כמו כל הקטנות והמעלה שלה שהיא יושבת על הכתף והעדשה מתברגת. המצלמה הזו מתאימה מאוד לנשים.. המחיר שלה היה בזמנו 18,000 אך נראה לי שאפשר להשיג אותה היום ב8 ואולי גם פחות.
היא נראת כך:
09%2007%202006jvc_gy-hd110e.jpg

שוב אני חוזר: המצלמה הזו איננה מתאימה לצילום חתונות או לצילומים בתנאי תאורה קשים! אך לצילום בתי ספר וגנים באור יום או במקומות מוארים היא מצוינת
מקווה שעזרתי..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;437631:
הרבה מים יזרמו בירדן עד אז..
ברגע שידרשו HD אני יאלץ להשקיע 2000$ בכרטיסי זיכרון, ולכן אני מאוד מקווה שאתה צודק

• הוסף לסימניות
ראשית כל תודה רבה על הרצון לעזור :)

חשוב לי לציין
שאמנם לעת עתה אני לא רואה את עצמי מצלמת אירועים
אך- אני משקיעה מאוד ברמת עריכת הוידאו,
והאיכות חשובה לי לפני הכל.

כפי הנראה אלך על מצלמה יד שניה מדגם dvx100 של פנסוניק שהמלצתם או pd150 של סוני, תלוי מה אמצא........

ועוד שאלה קטנה:
לפני שאקנה, אני מתכוננת ללכת לאיזשהו טכנאי שיבדוק לי את מצב המצלמה
היות וכאמור, אני עדיין לא מבינה מספיק במצלמות המקצועיות חשוב לי לדעת
על מה עלי בעיקר לשים לב?

• הוסף לסימניות
שעות ראש,
חלקים רופפים (בעיקר בית הקלטת),
מראה כללי שמור וללא מכות (מכה חיצונית קלה יכולה להיות נזק גדול בפנים).

ותבדקי אם יש אחריות על תוצאות הבדיקה.

• הוסף לסימניות
אני לא רוצה להמליץ על מישהוא ספיציפי אבל אני יודע שדור מערכות עושים בדיקה כזו תמורת משהוא כמו 250 ש"ח. הם מפרקים את המצלמה ובוחנים את המצב הפנימי שלה.
עכשיו לגבי המצלמה, אני מנסה לחוס על כספיך ולכן אני מאוד ממליץ לך להגדיר לעצמיך את מטרות הצילום. בתור צלם שמכיר את כל המצלמות המדוברות קחי את עצתי ששוה לא מעט..
1.אם את לא זקוקה לחיבור סאונד נוסף - חבל על הPD170 או 150. הVX2100 נותנת את אותה תוצאה ב 2/3 או חצי מחיר, למעט חיבור הXLR שאין לה
2. את זה אני אומר לכולם: חברים, אל תשקיעו במצלמות DV! הערך שלהם יורד מעבר לשימוש!
נ.ב. ברגע שיהיה לך הצעה קונקרטית למצלמה + מחיר: אל תתבישי להעלות אותה לפורום ולקבל חוות דעת לגבי כדאיות העיסקה (עוד לפני שאת הולכת לבדוק את המצלמה)

• הוסף לסימניות
הרגשתי שהוספת התודות לא מספיקה
אין מילים... עזרתם לי מאוד!
כשאדע מדויק אעלה לפה את מה שמציעים לי
כדי לשמוע את חוות דעתכם המקצועית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה