כללי עזרה בעצה בעימוד חוברת באינדיזיין

• הוסף לסימניות
זאבאפ,
בא תסביר לנו בדיוק מהי שיטת העבודה שלך,
מההודעות לעיל הבנתי שיש כאן אי הבנה אחת גדולה - - -

איך הקובץ/ים שלך בנויים?
כמה מאסטרים?
כמה שכבות?
יש מצב להעלות קובץ
(בלי הפרסומות, רק השכבות והמאסטרים)?

• הוסף לסימניות
אכן, השאלה שלך זאב לא מובן כ"כ.
אתה יכול לעשות מאסטר אב (לא משנה אם אתה עושה את זה לפני או אחרי) רק למספרי העמודים, שהם יהיו בשכבה נפרדת מעל כל השכבות.
אחרי זה אתה מגדיר שכל דפי האב האחרים, מבוססים על דף אב הנ"ל, ואז יש לך את זה אוטומטית בכל עמוד.

(אני מרגיש משום מה שאתה משחרר בכל עמוד את הדף אב שלו, אני מקווה שאני לא צודק...)

• הוסף לסימניות
צירפתי כאן צילום מסך מהקובץ, כפי שאתה רואים יש לי 4 מאסטרים, 3 בשכבה אחת שהם עיצוב הדף שזה אני רוצה להחיל על כל חלק בחוברת איפה שיש פרסומות של עמוד שלום / חצי דף / רבע דף.
והמאסטר הרביעי שזה המספור שמתי בשכבה נפרדת (לפי עצתכם)
אז האם עכשיו אני מסודר או שעדיין זה לא טוב, ויכול לגרום לי לבעיות?

שנית שאלתי בראשונה שכשהייתי עושה את זה בקורל דרו הייתי עושה קובץ נפרד לכל חלק של הפרסומות ואח"כ מצרף הכל לקובץ אחד, אז רציתי לדעת האם באינדיזיין יש אפשרות יותר קלה לעשות הכל בקובץ אחד ויהיה מחולק לחלקים חלק 1 שבתוכו אני דוחף רק עמודים שלמים, חלק 2 רק חצאי עמודים וכן הלאה, כי הפרסומות אני מקבל במשך הזמן וכל פעם מכניס כל אחד למקומו, או שאני צריך להחיל כל פעם על חלק ההוא את העיצוב שלו, או שיש אפשרות שבחלק הזה כשאני יפתח דף חדש תמיד יפתח העיצוב ששייך לכאן

מקווה שהובנתי עכשיו, ותודה על העזרה

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 782.9 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
כשאתה עומד על דף עם מאסטר B כדוגמא, ואתה אומר לו להכניס כאן דף חדש ריק, הוא יכניס לך דף ריק ממסאטר B ולא ממאסטר C או D, אפילו שהם המאסטר הבא בתור לפי סדר הדפים בחוברת.
בקשר למספור, רק אם הדפי אב האחרים מבוססים על דף אב המספור, אז זה יעבוד אוטומטי, אחרת אין לך אפשרות שיראו את המספור בכל עמוד. (תשאיר את נושא המספור לסוף אם אתה לא מסתדר בינתיים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה